Pikkuveli on pikkuveli

"Painoa tullut lisää kuukaudessa 250 g, pituutta 1,2 cm ja päänympäryskin kasvanut hyvin. Hampaita tullut jo kolme ja neljäs puhkeamaisillaan. Liikkuminen lisääntynyt myös."


Näin kirjoitti neuvolantäti neuvolakorttiin vajaa viikko sitten kasvukontrollissa ja samalla pojat saivat influenssarokotteen. Fefen painoa alettiin tarkkailemaan reilu kuukausi sitten, kun huomattiin painonnousun vähentyneen verrattuna aiempiin kuukausiin ja painonnousu jatkui samana tämän viimeisenkin kuukauden.



Ei tarvitse kuulemma kuitenkaan huolestua, vaikka ruoka ei oikein maistukaan aamu- ja iltapuuroa lukuunottamatta. Poika on kuitenkin superenerginen, nukkuu hyvin ja reisissä on makkaroita. Aloin eilen katselemaan molempien poikien neuvolakortteja ja tarkastelemaan kumpaisenkin kasvua ensimmäiseltä 8 kuukaudelta. Pikkuveli on mennyt menojaan viidenteen kuukauteen asti ja sitten isoveljen kasvu on karannut.


Vanhemmalle varmaankin aloimme aikoinaan syöttämään Kippari Kalle puuroa ja nuoremmalle ei tunnu maistuvan oikein mikään. Nyt on taas uusi hammas suussa, joten sen puhkeaminen on varmaan osaltaan vaikuttanut viime aikojen ruokahaluttomuuteen. Ehkä isompi haluaakin olla muuan Wayne Rooney ja pienempi Leo Messi. Sen takia hän onkin meidän perheen pikkuisin, suloisin, höpöttäväisin ja haisevin pienenpieni pikkuveli.

Kommentit