Roope Salminen korsetissa ja Jethro sukkahousuissa

 

 Nahkaa, korsetteja, sukkahousuja, livebändi ja Jethro. 

"Science fiction (ooh ooh ooh) double feature..." niin alkoi perjantai-ilta Logomossa, kun olimme ystävien kanssa katsomassa kiertävää Rocky Horror Showta. Tämä 70-luvulla ilmestynyt, kulttimaineen saanut rock-musikaali on ehdottomasta yksi lempimusikaaleistani. Kuinka hienoa on olla musikaalissa, jossa esiintyjien ja yleisön vuoropuhelu on niin tärkeässä roolissa. Meilläkin oli mukana kumihanskoja, sanomalehtiä, taskulamppu ja  vessapaperia. Riisit unohdettiin kotiin ja pelikortteja ei raaskittu uhrata Logomon lattialle.



Olen nähnyt musikaalin nyt kahdesti. Viimeksi esitys meni Turun kaupunginteatterissa, jossa oli erinomainen lavastespektaakkeli ja myöskin mahtava show. Logomossa nähty esitys sen sijaan oli karsitumpi versio lavasteiden suhteen, johtuen varmasti siitä, että esitys on lyhyt kiertävä show. Esityksessä oli livebändi lavalla, mikä on mielestäni ison yläpeukun arvoista ja Jethro kertojana heittäytyi ja esiintyi sukkahousuissa. Vain korkkarit puuttui.



Jatkoimme iltaa vielä Tintåssa ja saatiin pöytäämme yllättäen seuralaistemme J & J:n ystävä kolmas J, joten ei muutakuin sopu sijaa antaa ja tiivistettiin sen verran, että hänkin mahtui pöytään. Nautimme hyvästa ruoasta, seurasta ja tilattiin pöytään niin shampanjaa, viiniä, olutta kuin jotain italialaista yrttilikööriäkin, namnam. Ruoaksi seurueemme nautti pizzaa, jänispataa mascarponella ja pancetalla sekä satay-härkäbriossia. Ruoka oli herkullista ja etenkin jänispata oli todella täyttävää. Kun kerran viime aikoina harvinaista lapsetonta iltaa vietettiin, niin käytiin vielä Blankossakin, kunnes väsymys voitti.



Eilen aamulla kyllä huomasi, että hauskaa oli ollut, sillä sen verran päätä jomotti. Kävimme hakemassa pojat isovanhemmilta, missä he olivat yökylässä. Yökyläily meni kuulemma erinomaisesti, eskarilainen nukkui vaarin sylissä tyytyväisenä, jalat milloin missäkin, ja pienempi oli nukkunut kuin tukki koko yön.



Illalla vietimme pizzailtamia uusien ja vanhojen ystävien kanssa ja vitsi miten hyvältä maistui yhdeksän eri pizzan makuelämys. Siinä unohtui heikotus hetkessä. Nyt levätään koko päivä ja loikoillaan sohvalla katsoen nauhalta Voicea ja eilistä Emma Gaalaa.

Kommentit