Kesän paras menopeli


Nyt ollaan saatu nauttia upeista kesäpäivistä ja ollemme päässeet ensimmäistä kertaa koko perheen voimin pyöräilemään. Itse nautin suunnattomasti pyörällä liikkumisesta. Minulla on parikin fiksiä, joista toisen olen rakentanut itse ja kuvissa olevan Fuji Classic Track `11 olen tilannut Englannista 6 vuotta sitten. Perheen kasvaminen on huomattavasti vähentänyt fillarilla liikkumista, joten viime viikot ovatkin olleet ihania. 



Taapero on vihdoin siinä iässä, että hänkin pääsee helposti pyöräretkille mukaan ja yhdessä isomman kanssa matkat sujuvat jo mallikkaasti. Vaikka pyöräretket ovatkin olleet pääsääntöisesti vasta jokirannassa cruisailua niin on se vaan niin mukavaa. Suunnitteilla on pyörämatka Ruissaloon, sillä sieltä pääsee tilanteen vaatiessa mukavasti takaisin uudella Föli-liikenteeseen kuuluvalla vesibussilla.



Olemme asioineet jo useasti kaupungilla fillareilla ja mukana on vaunujen sijaan ollut Manduca-kantoreppu. Miten kätevää onkaan käydä kaupoilla ilman lastenvaunuja, kun ei tarvitse miettiä esimerkiksi Hansan monimutkaisia hissireittejä.

Kommentit