Huomenta Turku


Oli rankka yö. Ei siksi, että vauva olisi herätellyt, vaan minulle iski kuume sekä järkyttävä kurkkukipu. "Mitä nyt sitten? pärjäätkö vauvan kanssa?" vaimo kysyi.
Öö, miksi en pärjäisi. Olenhan ollut kotona hänen kanssaan jo koko syksyn. Ei meidän päivä mitenkään eroa olenko kipeä vai en. Tietysti ulos ei päästä. Ihan yhtälailla äidit kipeänä hoitavat  kotiaskareet, lapset ja laittaa ruokaa yms.

Meillä on tapana, että vaimo hoitaa eskarilaisen eskariin samalla kun menee töihin ja minä hoidan Mauri Mäyräkoiran ennen sitä. Tänään en saanut mennä ulos, vaikka kuinka olisin halunnut auttaa. Toisaalta en voi valittaa, sillä hän palasi tuoreiden sämpylöiden kanssa ja ehti vielä jäädä aamukahviseuraksi. 


isyysblogi koti-isä perhevapaa
Tässä me ollaan: Minä ja F 4kk

Mitä tänään sitten tehdään kun ei päästä ulos?
Katsotaan varmaan jok`ikinen ostos-tv ohjelma, Jamie Oliverin kokkiohjelma ja Gilmoren tyttöjä. Ja tehdään kylmään marraskuiseen päivään sopiva pataruoka, resepti tulossa tännekin.

...Niin ja kirjoitetaan blogia! Tulossa ainakin ruokaohjeita, alkaneen talven hehkutusta, uusia tatuointeja ja vauva-aiheisia postauksia. Ajankohtainen aihe voisi olla ainakin "minun ensimmäinen kiinteä kakkani", mutta ehkä säästän teidät siltä...


Kolme päivää sitten alkoi Movember kampanja, kuinka moni on kasvattamassa viiksiään koko marraskuun? Sehän on kansainvälinen hyväntekeväisyyskampanja, johon osallistuvat miehet kasvattavat itselleen viikset marraskuun ajaksi.  Kampanjan tarkoituksena on kerätä varoja ja lisätä tietoisuutta miesten terveysongelmista. Omat harvat viiksikarvani ovat sen verran epäsiistit, että on jätettävä väliin. 

Kommentit

Lähetä kommentti