Lounastreffit #1: Hello!

Tänään oli hyvä päivä lähteä lounaalle Turun keskustaan vauvan kanssa, sillä vanhempaa poikaa ei tarvinnut hakea heti eskarin jälkeen ja lounas sopi myös vaimon aikatauluihin. Samalla päätin startata postaussarjan teemalla "lounastreffit". Tarkoitus on esitellä suosimiani lounasravintoloita lähinnä Turun keskustasta. Vauvan kanssa ravintolaa valitessa on olennaista laadukkaan ruoan lisäksi myös vaunuilla liikkumisen helppous. Perheessämme on aina käyty ravintoloissa lasten kanssa ilman sen kummempia erityisjärjestelyjä, mutta vaunujen kanssa täpötäyteen ahtaaseen ravintolaan tunkeminen ei sentään houkuttele. 

Tällä kertaa päätimme testata viime kuussa ovensa avannutta Hello! hampurilaisravintolaa. Hampurilaisten määrä Forumissa taitaa olla vakio, sillä samoissa tiloissa on paistettu hampurilaisia jo vuosikausia, ensin Mäkkärin ja viimeksi Hesen toimesta.
 

Ravintolan tyyli uhkuu tarjoilijoita myöten amerikkalaista 50-luvun diner henkeä. Hello! tarjoaa helppoa ja nopeaa ruokaa. Hampurilaiset on majoneesia ja sämpylöitä myöten käsintehtyjä, mikä kuulosti heti houkuttelevalta.

Ainakin lounasaikaan ravintolassa riitti vilinää, sillä melkein kaikki paikat olivat täynnä, joten sana laadukkaista hampurilaisista on ilmeisesti levinnyt vauhdilla. Toisaalta tilat ovat avarat, joten ruuhka-aikanakin vaunujen kanssa liikkuminen oli sujuvaa.Lounastarjouksena on hamppari + ranut tai bataattiranut + juoma 10 €.
Tällä kertaa maisteltiin hamppareista punasipulihillokkeella ja sinihomejuustolla houkutellut Florida ja avocadoa, kuivattua sipulia ja chilimajoneesia sisältävä California. Lisukkeeksi valitsimme bataattiranut paprikamajoneesilla. 

California

 Ruoat tarjoiltiin pöytiin erittäin nopeasti ja myös esillepanoon oli kiinnitetty huomiota. 

Jo ensimmäisen kokemuksen perusteella Hello! nousi omalle tiukalle top 2 listalleni Turun hampurilaistarjonnassa. Oli niin hyvää, etten voi muuta sanoa kuin katsokaa kuvat ja maistakaa itse! 


Kommentit

 1. I love your blog but I do hope you add this site to your blog or article. Thank you.

  TreffitAsia- Find wife from Asia | Löydä vaimo
  Aasiasta
  www.treffitasia.com/

  VastaaPoista
 2. Pitääpä käydä testaan joskus, kun tulee asiaa Turun suunnalle. Kiitos suosituksista! Tulee itsekin testailtua eri lounaspaikkoja ainakin kerran viikossa, muuten pyrin tekemään eväät mukaan töihin. Asun Tampereella ja lounastarjontaa on kyllä hyvin tarjolla tässä keskustan suunnalla.

  VastaaPoista
 3. Kiva idea tämä lounastreffit-sarja. Minäkin olen tykännyt rytmittää arkipäiviä lounaalla. Mukavaa päästä vähän ulkoilemaan etätyöstä.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti