Turku Design Now! ja Uuden Muotoilun Joulumarket

Olimme päättäneet vaimoni kanssa, että viikonloppuna yritämme ottaa rennosti; olla perheen kanssa yhdessä ja tehdä kaikkea mukavaa. Eskarilainen ilmoitti, että hän haluaa Vanhan Suurtorin Joulumarkkinoille, josko joulupukkia vaikka näkyisi. Me aikuiset halusimme lähteä designmarkkinoille, joita nyt viikonloppuna oli Turku Design Now! sekä Logomossa oleva Uuden muotoilun yhdistyksen järjestämä joulumarket. Saimme mukaan vielä alakerran naapurit, jotka ovat kiinnostuneita samoista asioista kanssamme. Oli onnistunut viikonloppu ilman tarkempia aikatauluja, hyvässä seurassa, pienessä pakkasessa ja treenaamaankin ehdittiin!

Lauantaina olimme  Turku Design Now! markkinoilla, jotka olivat entuudestaan aiemmilta vuosilta tuttuja meille. Ostimme BEdesignin "Let's never forget the first time we met" -julisteen ja ihastelimme montaa muutakin tuotetta. Paikalla oli edustettuna esimerkiksi VIN.N studio, Kui Design, Saana ja Olli, Tonfisk ja Woobs. Eskarilainen olisi ehdottomasti halunnut ostaa isille kalsareita ja pikkuveljelle tumput. Ostosten lomassa nautimme kuumaa glögiä.

Turku Design Now!
Turku Design Now!
Turku Design Now!
Turku Design Now!
Nälän tunne alkoi olla jo niin kova, että päätimme ystäviemme kanssa mennä hampurilaisille Hello! ravintolaan, josta kirjoitinkin jo aiemmin. Jatkoimme vielä matkaa joulumarkkinoille ja kaupunki näytti parastaan pimenevässä pakkasillassa.

Hello!
Hello!

Tänään  kävimme Logomossa, jossa oli Uuden Muotoilun Joulumarket. Tyhjän paikan autossamme täytti anoppi, jota ei kauaa tarvinnut houkutella mukaan. Paikalla oli jopa 50 suomalaista muotoilualan yritystä. Lisäksi markkinoilla oli mahdollisuus teettää itsestään muotokuva ja eskarilainen olikin hakeutunut malliksi, kun meidän silmä vältti. Osa yrityksistä oli samoja kuin Turku Design Now! markkinoilla, joten jos nämä jäi väliin, niin ensi viikonloppuna on vielä mahdollisuus tehdä jouluostoksia tai shoppailla muuten vaan paikallista designia. Olisimme löytäneet itsellemme vaikka ja mitä, mutta oli pakko pitää kukkaron nyörit visusti kiinni ja ajatella, että joululahjojen hankinta on vielä pahasti kesken. Mukaan tarttui kuitenkin useita esitteitä, jotta shoppailua voi jatkaa myöhemmin vaikka netissä. Jäimme haaveilemaan ainakin Kui Designin tyylikkäästä huovasta, joka olisi ollut messutarjouksessa. Onneksi sen voi vielä ensi viikonloppuna hakea, jos päätämme sen hankkia.

Uuden Muotoilun Joulumarket
Uuden Muotoilun Joulumarket
Uuden Muotoilun Joulumarket
Uuden Muotoilun Joulumarket
Uuden Muotoilun Joulumarket
Uuden Muotoilun Joulumarket
Nyt sohvalle (palelemaan ilman uutta lämmittävää villahuopaa) kannustaman Saara Aalto voittoon. Hyvää tulevan viikon alkua kaikille! Me odotamme jo kuumeisesti, että päästäisiin Hirvensalon Alpeille laskemaan.

Kommentit