Urbaani koti

Vielä ei meidän kodissa jouluista tunnelmaa näy. Ulkonakaan ei ole ollut lunta ja aurinkokin on tällä viikolla paistanut, joten lähinnä on keväinen fiilis. Vaikka sisustusintoilijoita ollaankin, niin joulukoristeiden kanssa olemme hukassa. Koristeita ei vaan osata hankkia, mikä on sääli lapsien kannalta. Joinakin vuosina meillä on ollut sentään joulukuusi, mikä tuo kivasti valoa ja joulufiilistä olohuoneeseen. Isovanhemmillamme taas näkyy perinteinen joulutunnelma verhoista lähtien ja siellähän me varsinainen joulu perinteisesti vietetäänkin. Kotona emme hirveästi ehdi joulupyhinä olla.Olen itse tykästynyt moderniin skandinaaviseen sisustukseen, vaikkakin osin toivoisin hieman pehmeämpää ja kodikkaampaa ratkaisua, kuten maalaishenkistä keittiötä kaasuhelloineen. Aina saa haaveilla. Liiallisesta tavaran paljoudesta en itse välitä, mikä meidän tyylissä hyvin näkyykin. Mielestäni yksinkertainen on kaunista. Seinille kaipaisin enemmän eloa lisäämällä tauluja. Täysin tasaiset seinätkään ei viehätä minua, vaan niissä pitää näkyä elämisen merkkejä, kuten molemmissa makuuhuoneissa näkyykin tahallaan tasoittamatta jätetyissä seinäpinnoissa. 

Olemme viime vuosien aikana laittanutkin lisää tauluja ja hyllyjä seinille, sekä hankkinut lisää huonekaluja. Simppelistä sisustustyylistämme on mielestäni hauska esimerkki, kun eräät tuttumme olivat meillä ensimmäistä kertaa ja kysyivät olemmeko juuri muuttaneet, kun meillä on niin "tyhjää".  Olimme asuneet jo pari vuotta. Tyylinsä kullakin.Meidän värimaailma sisustuksessa on valkoinen ja puu. Itse rakastan kaikkea mitä puusta on tehty. Olen puuseppä ammatiltani ja puuseppä-isäni avustuksella olemmekin tehneet kotiimme vaikka kuinka paljon sisustuselementtejä. Kuvista näettekin esimerkiksi levyhyllyn, tv-tason tuunauksen, kenkätelineen ja eskarilaisen lelulaatikot. Näköjään kenkälaatikoita pitää alkaa tekemään pikimmiten lisää.. Oma lempihuonekaluni on tällä hetkellä ehdottomasti keittiön string hylly sekä olohuoneessa oleva Ikean pystypeili, se on vaan niin nätti.
 
Tässä pieni kuvakooste meidän kodista juuri nyt.  Jotain jouluistakin!

Katsotaan saanko tehtyä jo perinteiseksi tulleen perjantain safkapostauksen valmiiksi vai julkaisenko sen vasta huomenna. Meinaan tämä viikko on suhahtanut nopeasti. Vaimon poikkeuksellisen kiireiset illat ja mun tämäniltaiset pikkujoulut verottaa todella paljon meidän perheen yhteistä aikaa, mutta onneksi tätä kestää vain tämän viikon.
Hyvää alkavaa viikonloppua!

Blogiani voit seurata tykkäämällä sivustani facebookissa

Kommentit