Hissillä ylös ja vauhdilla alas

Lähdimme aamulla laskettelemaan Ellivuoreen. Pikku F meni vaimoni vanhemmille päivähoitoon, joten lähdimme isomman pojan kanssa viettämään laatuaikaa laskien. Sää oli kirkkaampi kuin Turussa, mikä oli mukava yllätys. Mahtavaa, että vain vajaan kahden tunnin ajomatkan päässä on rinteet, joiden huipulta ei näe alas. Lähirinteillä Hirvensalossa voi vaikka huudella alhaalla odottaville, kun matka on niin lyhyt.Ellivuoressa alle 7-vuotiaat laskevat ilmaiseksi ja vaimo oli aiemmin hankkinut ski.fi kortin, jolla saa kerran kaudessa kaksi päivälippua yhden hinnalla kaikissa laskettelukeskuksissa, joten tällä kertaa päästiin kerrankin halvalla! Nuori mies on hurahtanut lasketteluun ja käy kahdesti viikossa laskettelukoulussa. Saimmekin tänään nähdä hienoja suorituksia, kun hän kääntyi vauhdissa laskemaan takaperin ja taas takaisin. Koitin samaa itsekin kun näytti niin helpolta ja sujuvalta, mutta ei kyllä onnistunut!
Olen ollut Ellivuoressa viimeksi teininä, eikä oikein ollut muistikuvia paikasta. Rinteet oli mukavan erilaisia ja osassa oli vähän haastettakin. Bonuksena upeat järvimaisemat.


Saavuimme juuri kotiin aivan uupuneina. Nyt vaan pojat nukkumaan ja vaimo kainaloon sohvalle. Ollaan viime aikoina katsottu Netflixistä sellaista hauskaa ja kevyttä sarjaa kuin "Please like me" ja tänään on vuorossa jo viimeiset jaksot.

Kommentit

  1. Joo tuntuu, että Turun seudulla ei kauhean isoja mäkiä ole edes mahdollista olla. Me oltiin myös pyörähtämässä tuolla mäellä pari vuotta sitten, mutta silloin sattui juuri hissi olemaan hissihuollossa, onneksi tosin vain hetken. Joo komppaan, että ne maisemat siellä on todella hienoja!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti