Ihan vaan tavallinen lauantai

 
Meidän piti lähteä tänään Ellivuoren laskettelukeskukseen viettämään eskarilaisen päivää. Saimme hommattua Fefelle ja mäyrikselle hoitajat, mutta eilen harmiksemme jouduimme perumaan laskettelureissun aikataulujen päällekkäisyyden takia. Ensi viikolla otetaan uusi yritys ja toivottavasti päästään testaamaan meidän uusia laskettelukamoja. Eilen kiirehdimme töiden jälkeen pakkaamaan naapurin suksiboksin täyteen suksia ja sauvoja, ja tarkoituksena oli mennä Hirvensalon alpeille koko illaksi laskemaan. Paikan päällä huomasimme, että keskus menee perjantai-iltana kiinni jo klo 19, kun muina arki-iltoina ovet suljetaan klo 21. On se kumma, kun perheellisillä olisi parhaiten aikaa olla rinteillä pe-su niin se menee todella aikaisin kiinni. Onneksi eskarilainen pääsi tunniksi rinteille ja vältyimme sen suuremmilta itkuilta. Laskettelun osalta viikonloppu ei siis mennyt kuten Strömsössä.


Päätimme sitten lähteä maaseudulle viettämään lauantaipäivää koko perheen voimin. Kävimme pitkästä aikaa saunassa, kerta meiltä ei omaa saunaa talosta löydy. Eskarilainen oli aamulla omatoimisesti soittanut vaarille, että heti kun me tullaan pihalle, niin aletaan pelaamaan pihalla lätkää. He viihtyivätkin pihalla 1,5 h. Mummu oli meidän iloksi tehnyt jälkkäriksi mokkapaloja. 


Muuten meidän arki rullaa kiireisen rennosti eskarilaisen laskettelutreenien ja futiksen merkeissä sekä meidän crossfit treenien. Iltalukion eka jakso alkaa olemaan loppusuoralla ja on todella siistiä nähdä, että yli kolmekymppisenä vielä oppii jotain koulussa. Pakko kyllä hehkuttaa, että äikänkurssi on ollut minulle lottovoitto tätä blogin kirjoitusta ajatellen. Pitää vielä hehkuttaa, että uskonnon verkkokurssi on ollut pelkkää esseiden kirjoitusta ja olen saanut neljä viidestä takaisin 8,2 keskiarvolla. Aika komiaa, kun yläasteella painelin hieman alemmilla numeroilla.
 
Huomenna saadaan taas jännittää eskarilaisen toista naperopujottelua, minkä jälkeen painellaan suoraan futistreeneihin. Täällä on paistanut koko päivän aurinko ja ollaan saatu pitkästä aikaa pitää arskoja päässä.

Kommentit