Käki Acoustic Speaker (arvonta ja alekoodi)

Yhteistyössä: VIN.N Studio

Meillä kuunnellaan paljon musiikkia. Itse tekemäni levyhylly seinällä pursuaa levyjä ja kaapissa on vino pino älppäreitä, mutta näille ei tällä hetkellä ole käyttöä. Kenellä on nykypäivänä cd-soitin? Pro-Jectin LP-soitin on kaapissa jemmassa odottamassa parempia kaiuttimia, mutta tilanne ei ole akuutti, sillä Geneva S ja Spotify on myös toimiva yhdistelmä.Sain VIN.N Studiolta joululahjaksi Käki Acoustic Speakerin. Se on älypuhelimelle tarkoitettu akustinen kaiutin, mikä ei vaadi yhtäkään johtoa tai piuhaa, ei sähköä tai langatonta yhteyttä. Ja mikä parasta: se on puinen ja minähän rakastan kaikkea puusta tehtyä. Tämä ekologinen ja muotoilultaan kaunis kaiutin on mahtava vaikka keittiöön tai makuuhuoneeseen, ja pienen kokonsa ansiosta se on myös helppo ottaa mukaan reissuun. Meillä musiikki soi jatkuvasti ja kaiutin on löytänyt paikkansa esimerkiksi makuuhuoneen ikkunalaudalta, olohuoneen hyllystä, keittiöstä ja milloin mistäkin. Yksinkertaisen muotoilun ansiosta se sopii hyvin sisustukseen.Olen kokeillut vastaavia ennenkin ja tämä oikeasti toimii ja tuo lisää ääntä huoneeseen, johtuen todennäköisesti tuosta porrastetusta sorvauksesta. Suosin mielelläni paikallisia tuotteita ja kaiutin onkin tehty Turussa. Käki Acoustic Speaker on suunniteltu siten, että se sopii lähes kaikkiin älypuhelimiin.

VIN.N Studio haluaa tarjota myös jollekin teistä tämän saman kaiuttimen, joten käykääpä blogin facebook-sivuilla osallistumassa arvontaan 10.1 mennessä ja tägätkää muutkin musiikin ystävät mukaan. 

Jos arpaonni ei tällä kertaa suosi ja VIN.N Studion tuotteet houkuttelevat, niin alekoodilla #urbaan11sa saat -15 % alennuksen tilauksesta 6.2.2017 asti. Kannattaa tsekata myös esimerkiksi nahkaiset passikotelot maailmankartalla ja puiset puhelimenkuoret, joihin saa painatettua Turun tai miksei vaikka halutessaan Forssan kartan.


Kommentit