Pientavaroiden säilytysongelma ratkaistu!

Meillä on aina ollut ongelmana pientavaroiden säilyttäminen. Olohuoneen lipaston taso täyttyy aina tärkeillä ja turhilla tavaroilla, mikä on ollut ärsyttävä murheenkryyni. Toisaalta pitäähän kotiin tullessa olla aina taskuissa oleville tavaroille jokin laskupaikka, mikä nyt sitten on ollut tuo lipaston taso. Joka kerta, kun meille on tulossa vieraita, niin ylälaatikko lipastosta auki ja suurinpiirtein kaikki tavara työnnetään suoraan lipaston uumeniin piiloon. Löysin jo jokin aika sitten Iittalalta Aitio nimisen sarjan, joka ratkaisee pientavaroiden säilytysongelman, mutta ne on jääneet ostamatta hieman suolaisen hinnan takia. Kävin viime viikolla Sokoksella ja huomasin Aitioiden olevan -30% alennuksessa. Niitähän lähti kaksi kappaletta mukaamme, yksi iso ja yksi pienempi koko. Sarjassa on erikokoisia ja -värisiä laatikoita, jotka voi sijoittaa seinälle tai pöydälle. Nämä ovat yksinkertaisen kauniita ja metallista tehtyinä vielä kestävät aikaa. Laatikot on myös helppo putsata, sillä niissä on yksinkertainen kiinnitys ja seinään porataan vain kiinnitysrauta, eikä koko hyllyä.

Huomasin juuri, että Stockmannin verkkokaupassa on tällä hetkellä kaikki Aitio hyllyt 70% alennuksessa. Ajattelin itse käydä katsomassa Stockalla, josko siellä olisi sarjaan kuuluvia värikkäitä avainkoukkuja alennuksessa. Ne sopisivat vielä hyvin Aition reunalle avaimia varten.

Nyt luulisi lipaston tason pysyvän puhtaana, kun eteiseen voi jättää kukkarot, kännykät, avaimet, kuitit yms. heti ovesta tultua.

Kommentit

 1. Kiva kuulla, että muillakin ollut samaa ongelmaa :D Kiitos vinkistä, pitää käydä kurkkaamassa, olisiko mitään meidän eteiseen sopivaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainakin Turun Stockmannilla oli vielä hyvin näitä jäljellä ja saatin kolmella eurolla (!!) vielä avainkoukutkin.

   Poista
 2. Hyvä idea ja tuo keltainen näyttää mielettömän hyvältä tummaa seinää vasten!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Keltainen on kyllä täydellinen tuon mustan seinän kanssa. Toimii erinomaisesti myös tuon KotonaDesignin muistitaulun parina.

   Poista

Lähetä kommentti