Sukellus sinkkuelämään


 Olisin varmasti ihan paska sinkku.  

Parisuhteen muodostaminen ja treffailu on muuttunut, eikä minulla olisi hajuakaan mitä minun pitäisi tehdä. Silloin, kun olin viimeksi sinkku, ei tiedetty Tindereistä mitään, ei menty naimisiin ensitreffeillä eikä telkkarissa saanut pussailla sokkona. Oli vain IRC-Galleria, jossa "karvattiin" ja stalkattiin tyttöjä. Jotain treffailutaidoistani kertoo sekin, että ollessani ensimmäisillä virallisilla treffeillä vaimoni kanssa huomautin ystävällisesti hänelle "Ootko muuten huomannut, että tietyssä valossa näyttää kuin sulla olisi viikset?".

Saimme viime viikolla iltalukiossa tehtäväksi lukea kirja ja kirjoittaa siitä essee. Päätin rykäistä ja mennä mukavuusalueeni ulkopuolelle, ja valitsin vaimoni kirjahyllystä naisille suunnatun Henriikka Rönkkösen teoksen: Mielikuvituspoikaystävä ja muita sinkkuelämän perusasioita.


Kirja on suoraa puhetta sinkkuelämästä ja irtosuhteista. Se tuo mieleen kaikille tutun Sinkkuelämää tv-sarjan tai Bridget Jones elokuvat. Kirjoitustyyli on erittäin roisi, hauska ja härski. Kirjassa ei turhia hienostella, vaan tarina kulkee baari-illasta toiseen, ja matkalla kerrotaan akteista ja sukuelimistä sanoja säästelemättä. Ensimmäinen kirja, jota lukiessa nauroin ääneen.

Vaikka en ole tottunut lukija, niin kirja vei mukanaan heti ensimmäisen sivun ensimmäisen lauseen jälkeen. Luin kirjan muutamassa illassa ja olisin kaivannut vielä jatkoa. Pitääkin käydä tutustumassa Rönkkösen suosittuun sinkkublogiin

Vahva suositus kaikille miehille! "Naistenkirjat" taitaa olla joku miehiltä piilotettu salaliitto. Missä on pumpulinen romantiikka ja onnenkyyneleet? Onko tällaisia muitakin? Suositelkaa! 

Kommentit

  1. Rönkkönen on uusi tuttavuus minulle. Täytyy pistää kirjailija ja kirja mieleen. Kirjoitat kivasti elämästäsi, aloin siis seurata blogiasi.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti