I ❤ Martti

Mikä on Turun paras kaupunginosa? No tietysti Martti! Martinmäki on nykyään yksi halutuimmista ja hyvämaineisimmista asuinalueista Turussa, eikä mikään ihme. 

Olen asunut Turussa 11 vuotta ja koko sen ajan Martin kaupunginosassa. Viimeiset 9 vuotta ollaan asuttu "Velkaistenmäessä" ja muutettu vain samalla kadulla talosta toiseen perheen kasvaessa. Parasta täällä on esimerkiksi vanhat talot, vehreä urheilupuisto, keskustan läheisyys ja kivenheitto jokirantaan.  Alue on rauhallinen, eikä meidän kadulta ole läpikulkua mihinkään, joten liikenne on keskustan läheisyydestä huolimatta kohtalaisen vähäistä. Lisäksi urheilupuistossa on hyvät ulkoilumahdollisuudet ja paljon myös leikkipuistoja lapsia ajatellen. Meidän talon naapurit ovat huippuja, lapsille on leikkikavereita joka kerroksessa ja kesäisin pidämme pihallamme grillibileitä.

Kaupunkilehti Turkulainen järjestää äänestyksen Turun parhaasta kaupunginosasta. Turkulaisen nettisivuilla voi käydä äänestämässä sunnuntaihin 12.2 asti. Tämän hetkinen äänestystilanne on, että Portsa johtaa 1050 äänellä ja Martti on toisena 992 äänellä, joten nyt ihmiset äänestämään Martti voittoon. 
Kommentit