Iskä treenaa

Meillä treenataan kun ehditään ja silloin suuntana on Crossfit Huntti. Tällä viikolla oli onnenpäivät kun pääsin käymään neljästi salilla normaalin 2-3 kerran sijaan. Olen treenannut nyt reilu neljä kuukautta ja tässä tämän viikon treenit.


maanantai

Seated strict press. Ensimmäistä kertaa tein ylöstyöntöä istuen ja olipahan siisti liike. Viisi settiä, 3-4 toistoa
WODina eli päivän varsinaisena treeninä tehtiin 16 minuutissa niin monta kierrosta kuin ehti 500 m soutua, 20 push pressiä ja 10 leukaa. Taisin päästä neljännelle kierrokselle. Hullua hommaa.

keskiviikko

Power clean + split jerk. Haastava liike. Liikeradat treenattiin ensin kepillä, minkä jälkeen vaihdettiin tankoon. Vaikeaa. 
WODissa tehtiin perinteinen Elizabeth. Tämä on tuskainen ja samalla yksinkertainen treeni, jolla saa itsensä aivan piippuun. 21-15-9 toistoa Cleaniä ja rengasdippejä, namnam.

perjantai

Mavepäivä. Yksi lempiliikkeistäni.  Tätä tehtiin viisi settiä eri toistomäärillä painoa nostaen 50%:sta ---> 85% asti. 
WODissa tehtiin viisi kierrosta aikaa vastaan: 21 kahvakuula swinggiä, 12 askelkyykkyä kahvakuulalla sekä 12 (60cm) boksihyppyä. Tämän rääkin jälkeen olin aivan loppu.

lauantai

Takakyykkypäivä. Kävin tänään yksin treenaamassa, kun oli siihen mahdollisuus. Takakyykkyä en ole juurikaan tehnyt, koska kyykyt osuvat usein niille päiville, jolloin en pääse salille. Tein ehkä vähän liioitelluilla painoilla, mutta onneksi salilla on erinomainen henki ja vanhemmat kävijät tulevat antamaan neuvoja.
WODina tein saman kuin perjantaina, mutta nyt tein painavammalla kuulalla koko setin.  Tavoite oli parantaa eilistä aikaa ja paranihan se yli 40 sekunnilla.

Kommentit

Suositut tekstit