Hullunmyllyä

isyysblogi isäblogi perheblogi

Ai kamala, mitä hullunmyllyä viimeiset kaksi viikkoa on ollut. On ollut kylpyläreissua, Hansaprojektia, syntymäpäivien järjestelyä, blogikiireitä, koirahuolia, Leville pakkailua ja nyt viimeiseksi jokainen meistä on sairastellut. 

Eskarilainen odotti syntymäpäiviään kuin kuuta nousevaa, sillä hänen lauantaiset syntymäpäivät vietettiin jäähallissa. Oli sukulaiset, ystävät ja  eskarilaiset perheineen. Kuinka ollakaan edeltävänä yönä hänelle iski perinteinen flunssa ja juhlien aikana  nousi kuume, joten synttärit jäi hänen osaltaan hieman vaisuksi. Onneksi paketteja tuli ainakin saman verran kuin jouluna, joten lahjat saivat hymyn korviin. Tällä hetkellä meidän perheestä jokainen on edelleen flunssassa ja perjantaiaamuna pitäisi lähteä ajelemaan Leville päin. 

Vauva on myös sairastellut. Ensin lisääntyneiden hampaiden takia ja nyt hän on myös flunssassa. Ollaan pienokaisen kanssa leiriydytty kotiin, eikä olla päästy viihdyttämään salille muuta porukkaa. Parempi parantua taudista kokonaan, kun mennä pienessä nuhassa hikoilemaan, koska sen tietää mitä siitä sitten seuraa. 

Ollaan saatu vaimon kanssa nostaa hanskat kattoon, sillä Fekku on alkanut vihdoin lapioimaan ruokaa. Olen melko varma, että syömättömyys johtui hampaista, koska hänelle kasvoi yhtäkkiä neljä hammasta lisää ja suussa komeilee jo kahdeksan veitsen terävää talttaa. 

isyysblogi isäblogi perheblogi

Viime sunnuntaina vaimoni herätti minut aamulla, että F sanoi äiti, varmasti sanoi, kuuntele. Hän todellakin osaa sanoa "äätä" (äiti) ja "tat" (veljensä nimi). En voi jättää häntä sekunniksikaan yksin touhuamaan, sillä muuten hän on ehtinyt ryömimään nurkan taakse tekemään pahojaan tai noussut seisomaan tasoa vasten.  Ai että, kuinka nopeasti vauvat kasvaa ja sitä jos jotain on ihana seurata. Tänään jo kaikkien elämä alkaa voittamaan ja nessukasat on hävinneet sohvilta ja sängyiltä. Näyttää siis siltä, että päästään terveinä reissuun.

Kommentit

Suositut tekstit