Miniloma kylpylässä


 

Yhteistyössä: Holiday Club

Vietimme alkuviikolla rentouttavan ja kaiken kiireen keskellä hyvin ansaitun miniloman Holiday Clubin kylpylässä, kun meidät valittiin lomatestaajiksi. Lomalle lähti koko perhe, ja kun sanon koko perhe niin todellakin tarkoitan sitä, sillä mukaan pääsi myös koiramme Mauri Mäyräkoira. Maaliskuun kalenteri näyttää täydeltä ja seuraava lomareissu on jo ensi viikolla, joten valitsimme lomamme kohteeksi tällä kertaa kotikaupunkimme Turun Caribian. Ja olihan se hauskaa elää turistina omassa kotikaupungissa! 

Perheen pienimmälle tämä oli ensimmäinen kerta kylpylässä tai yleensäkään uimassa kylpyammetta suuremmassa altaassa, joten jännitystä riitti. Vauva osoittautui todelliseksi vesipedoksi, ja vettä roiskui ja nauru raikasi. Isoveli kaatoi ämpäritolkulla vettä pikkuveljen ja minun naamalle, mutta vauva vaan nauraa räkätti. Lopuksi siirryimme liukumäkiin ja laskimme leikeistä ja roiskimisesta uupuneen vauvan turvakaukaloon, mihin hän nukahti välittömästi. Laskin isomman kanssa vauhdikkaasti kaikki mäet useampaan kertaan ja on se vaan hauskaa vielä näin aikuisenakin.
 Meille oli varattu hotellin ylimmästä kerroksesta perhehuone, jossa yhdistyi kaksi tavallista huonetta. Eskarilainen oli yhtä hymyä, kun tajusi, että hänellä on hotellissa ihan oma huone ja saa nukkua  yksin suurensuuressa sängyssä. Plussana huoneessa oli vielä parkettilattia, missä vauvamme sai rauhassa ryömiä. Ryömiminen kokolattiamatolla kun ei oikein houkuttele. 

Eskarilainen on kotona kova kokkaamaan munakkaita. Hotelliaamiaisella hänellä onkin tapana vertailla hotellin munakokkelia itse tekemäänsä versioon, ja aika usein hän on mielestään tehnyt itse parempaa. Tällä kertaa kriittinen raati totesi hotellin munakokkelin paremmaksi ja sillä saikin mukavasti vatsan täytettyä, että jaksoi painaa koko päivän SuperParkissa ja kylpylässä. Vauvalle tarjottiin aamupalapöydästä uutena makuna luumua, mikä osoittautui hitiksi.

Vaimo kävi päivällä töissä ja me pääsimme poikien kesken kuluttamaan virtaa SuperParkiin. Oli mukavaa, kun paikassa ei ollut aamupäivällä juurikaan muita, eikä kerrankin tarvinnut jonottaa trampoliinille tai "juustomereen". Hiljainen ajankohta mahdollisti myös vauvalle tiloissa ryömimisen ja uusien nurkkien tutkimisen. Vauvan nukkuessa päiväunia uskaltauduimme eskarilaisen kanssa myös skeittiparkkiin potkulaudoilla. Meno oli hurjaa siihen asti, kunnes näytin pojalle, miten potkitaan kovat vauhdit ja käännytään hallitusti rampilla. Huonostihan siinä kävi. Kyynärpäät auki, alaselkä jumiin ja välitön siirtyminen katsojan rooliin. 


Vauvamme on viime aikoina alkanut näyttää entistä enemmän hyvää huumorintajuaan ja teki isoveljelle hotellissa jäynää. Hän oli tutkinut eskarilaisen matkalaukkua ja löytänyt sieltä suosikkilelunsa: sukat. Tällä kertaa pelkkä sukkien hypistely ei riittänyt, vaan ne löysivät tiensä hänen kourassaan koiran vesikuppiin. Siellä hän sitten loiskutteli ja naureskeli tyytyväisenä.

Miniloma oli kokonaisuudessaan onnistunut ja eskarilainen riemuitsi viettäneensä parhaimpia päiviä ikinä. Vauvankin kanssa kaikki sujui ja hän nautti uimisesta niin paljon, että täytyy ottaa se ohjelmistoon jatkossa useamminkin. Blogiani voit seurata instagramissa (@urbaani.isa), 
 tykkäämällä sivustani facebookissa

Kommentit