Turun Central Park lunta tulvillaan

Viime viikolla vietettiin hiihtolomaa täällä Turussa ja saimme neljänä päivänä nauttia kunnon talvikeleistä. F pääsi ensimmäistä kertaa joulupukilta saadun pulkan kyytiin. Oli ihana nähdä, miten pieni ihminen voi niin paljon nauttia lumisateesta sekä pienistä vauhdeista. Taisimme mennä niin lujaa, että silmäkulmiin tuli kyyneleet. Ne olivat varmasti onnen kyyneleitä. 



Liikuimme urheilupuistossa, joten isovelikin pääsi vetämään pulkalla pikkuveljeään. Joka kerta, kun pulkka pysähtyi alkoi takaa kuulumaan epämääräistä ininää tarkoittaen varmasti sitä, että mitä sinä pysähdyt, haluan lisää. Onneksi meillä oli vaunut mukana, koska puolen tunnin pulkkailun jälkeen pienelle pallerolle tuli valtaisa uni ja oli pakko siirtää hänet päiväunille. Sillä välin kiipesimme yläkentälle, missä on talvisin ulkojää ilman kaukaloa



Eskarilainen pääsi lämimään ja  luistelemaan kenttää ympäri. Hänellä on jäänyt lätkätreenit viime aikoina välistä muiden harrastusten päällekkäisyyksien takia, joten oli mukavaa, että hän pääsi taas luistelemaan mailan kanssa. Harmi, ettei itsellä ollut luistimia ja mailaa mukana.

Nyt näyttääkin siltä, että pulkkailukelit täällä Turussa taisi olla tässä. 

Kommentit

Suositut tekstit