Urbaani Isä goes fashion


"Haen Hansan muotitoimittajaksi, sillä kilpailu kuulostaa hauskalta ja ylisosiaalisena ihmisenä rakastan heittäytyä kaikkeen uuteen mukaan. Seuraan trendejä, mutta iän myötä minulle on kehittynyt jo vahva oma tyyli, enkä lähde kaikkiin muotivillityksiin mukaan. Viimeaikaisista muoti-ilmiöistä minulle mieluisin on ollut Adidaksen vahva comeback ja yleisestikin ysärin paluu.

Näin kuvailin itseäni ja suhdettani muotiin hakiessani Hansakorttelin Fashion Reporter muotitoimittajakilpailuun, jonka finaaliin minut on valittu. Palkintona on matka Milanoon, joten olen vähintäänkin innoissani.

Kukin neljä finalistia pääsee stailaamaan yhden Hansakorttelin työntekijän Hansan liikkeiden valikoimasta. Olennaista on tietysti valita lookiin myös sopiva meikki ja hiukset. Näin miehenä stailaus tarjosi kivasti haastetta, sillä en lähtenyt itse testaamaan naismallille valitsemiani vaatteita saati meikkejä. 

Valmiit stailaukset esitellään Hansatorilla lauantaina 18.3 ja pyörähdän myös itse lavalla. Tulkaa siis ihmeessä katsomaan ja kannustamaan. Yleisö pääsee jälkikäteen myös äänestämään parasta stailausta.
Ylin kuva: Hansakortteli

Kommentit