Viisi vinkkiä kylpylälomalle vauvan kanssa

Olemme matkustaneet vauvan kanssa aiemminkin, mutta esimerkiksi viime kesänä Kreikassa vauva oli niin pieni, että hän söi pelkkää äidinmaitoa. Nyt joutuikin miettimään monia asioita eri tavoin. Jos joku siellä miettii kylpylälomalle lähtemistä, niin tässä tulisi omat viisi vinkkiä onnistuneeseen kylpylälomaan pienen lapsen kanssa. 

 

1. Varmista sopiva uima-asu

Selvitä, millä uimavarustuksella vauvan kanssa saa mennä uimaan. Esimerkiksi Caribiassa pitää käyttää uimavaippaa ja uimapukua. Caribiassa sai ostaa yksittäisiä uimavaippoja kätevästä kylpylän tiskiltä, eikä tarvinnut kaupasta hakea koko pakettia. Kannattaa ottaa mukaan huppupyyhe helpottamaan vauvan kuivattelua, sillä isolla pyyhkeellä se on hieman hankalaa. 

2. Mieti vauvan ruokailu

Muista ottaa kaikki vauvan ruokailuun liittyvät tavarat ja ruoat mukaan, myöskin tiskivälineet tuttipullojen pesua varten. Baarikaappi helpottaa avattujen maitojen ja ruokien jatkokäyttöä.
 

3. Ota turvakaukalo mukaan allasosastolle

Turvakaukalo on hyvänä apuna, sillä vauvan saa kylpylän puolella kätevästi käärittyä pyyhkeeseen ja laskettua siihen. Helpottaa esimerkiksi omaa peseytymistäsi.


4. Varmista, että huoneeseen saa pinnasängyn


5. Maidonlämmitin

Jollei sinulla ole maidonlämmitintä, niin selvitä missä pystyt lämmittämään vauvan maidon myös yöaikaan, jolloin ravintolat on suljettuina. Onneksi Caribiasta löytyi yleisestä tilasta mikro, jota sai keskellä yötäkin käyttää.

Kommentit