Eskarilaisen megasynttärit


jääkiekko lätkä synttärit lastenkutsut

Eskarilaisen virallinen syntymäpäivä oli viime viikon tiistaina ja juhlia vietettiin jo ennen Levin matkaa. Pojan toive oli, että syntymäpäivät pidettäisiin jäähallissa, missä kaikki pääsisivät pelaamaan. Erinomainen valinta juhlapaikaksi. Päätin varata jäähallin muutamaksi tunniksi maaseudulta lauantai-illaksi. Tällä kertaa kutsuimme jäähallikemuihin kaikki kerralla ja vältimme useampien juhlien järjestämisen, sillä tilat riittivät erinomaisesti megahauskoihin luistelukemuihin. Ystävät, sukulaiset ja eskarikaverit perheineen toi jäähallille mukavaa säpinää, sillä olihan meitä yhteensä lähes 80! 

jääkiekko lätkä lastenkutsut

lätkä jääkiekko lastenkutsut

luistelu synttärit lastenkutsut

Synttärisankari sairastui ikävästi flunssaan juuri edeltävänä yönä ja hänen osaltaan synttärit jäivät harmillisen lyhyiksi ja pelit vaisuiksi. Onneksi lahjapaketteja tuli samanlainen kasa kuin jouluna, joten hymy saatiin kuitenkin sankarin suupieleen.

Tarjottavana meillä oli kakkua, makkaraa (täytyyhän kunnon lätkämatsissa grillattavaa olla), popcorn-kuppeja ja irtokarkkipusseja lapsille. Intohimoisena leipurina oli tällä kertaa pyydettävä muilta apua tarjoiluihin, sillä samalle päivälle osui Hansan muotitoimittajakilpailu, ja ajoimmekin finaalista suoraan maaseudulle valmistelemaan synttäreitä.

lastenkutsut kakku koristelu


Synttärit olivat kaikin puolin onnistuneet ja täydelliset, sillä kuulimme monelta lapselta ja aikuiselta, että teidän täytyy ensi vuonnakin pitää samanlaiset kemut. 

Kommentit

Suositut tekstit