Lounastreffit #6: Panini

 
Lounastreffien sarja on ollut valitettavan pitkällä tauolla, mutta nyt on luvassa ryhtiliike, sillä viime aikoina on taas lounastettu ahkerasti. Aloitetaan uudesta Paninista, tai pikemminkin vanhasta, mutta uusissa tiloissa. Piti perheeni kanssa käydä testaamassa Paninia jo aiemmin, kun oli Perheet Safkaa -päivä, mutta harmiksemme emme saaneet pöytää. Tällä viikolla painettiin sitten lounasaikaan sateenkaarivaunuilla kurkkimaan, miltä uusi Panini näyttää ja miltä italialainen ruoka maistuu. 
Paninin uudet tilat sijaitsevat tutulla vanhalla rauhallisella sisäpihalla, upealla paikalla Vähätorin ja jokirannan välittömässä läheisyydessä. Ravintola on hienosti remontoitu vessaa myöden ja sisustus on valoisa, rosoisen teollinen, mutta yleisilme on silti lämmin. Paninissa on hyvin tilaa ruokailla vaunujen kanssa myös lounasaikaan ja ravintola on yleisesti tunnettu lapsiystävällisyydestään.

Lounaslistalla oli vaihtoehtona Pasta Carbonara, joten valintani oli sillä selvä. Muutosta huolimatta lounas oli ainakin vanhan veroinen ja ennallaan. Annos oli täyttävä ja lisukkeeksi oli vielä salaattia ja leipää. Vatsa pinkeänä piti valitettavasti todeta, ettei jälkiruoka mahdu ja  piti tyytyä pelkkään kahviin. Ps. Aiemmat lounastreffit: Hello!, Taco Nito, Pub Niska, Ludu ja Kauppahalli.

Kommentit

Suositut tekstit