Tukka hyvin, kaikki hyvin

Kuten minut tuntevat hyvin tietää, olen tarkka hiuksistani. Jollei minulla ole pipoa päässä, niin tukka pitää olla viimeistelty kuntoon. Minulla on aina ollut todella paksut hiukset ja on vaikeaa löytää sopivia tuotteita, jotka antavat tarpeeksi kiiltoa ja pitoa. Huonoilla tuotteilla hiuksistani tulee yksi iso möykky pään päälle. Alakerrassa asuvan kampaajaystäväni Johannan avulla olen löytänyt täydellisen setin hiusten hoitoon sekä laittamiseen, ja ajattelin nyt listata teillekin tuotteet, joilla saa tukan täydelliseksi. Hiustenpesussa luotan tällä hetkellä Korresiin, jonka kreikkalaiset tuotteet perustuvat luonnollisiin ainesosiin. Vaimolla vähän karkasi Korresin hamstraamisen kanssa viime kesän lomareissulla ja vartalo-, kasvo- ja hiustuotteita riittää vielä pitkäksi ajaksi. 

Kuivaamisen jälkeen levitän tipan Sebastian Professional Dark Oilia, joka suojaa, kiillottaa ja pehmentää hiuksia, ja tuoksuu kaiken lisäksi hyvälle. Levitän öljyä aika ajoin myös partaani, jotta se ei näyttäisi risukasalta.

Hiustenlaittoon käytän Sebastian Professional kampaamotuotteita. Sebastian Professional Resintek on voimakasta kiiltoa antava keltainen muotoilusiirappi. Vahvasti pitävä Resintek yhdistää geelin, vahan ja pasten uudelleenmuotoiltavaksi siirapiksi. Resintekiä hierotaan kämmeniin ja sekoitetaan hiuksiin tyvestä juuriin ja muutamassa sekunnissa siirappi antaa jämäkän muotoiltavan pidon hiuksiin. Ehdoton lempparini ja sopii erityisesti lyhyiden hiusten muotoiluun. 


Sebastian Professional Re-Shaper hiuskiinne antaa voimakaan pidon ja muutamalla suihkaisulla hiukset on ja pysyy, näyttämättä "tortulta". Lisäksi kaapistani löytyy Sebastian Professional Eruptek muotoilupasta, jota en ole vielä kunnolla edes testannut.

Kommentit