Varpublogit - TurkuEilen avautui blogimaailmaan uusi blogiyhteisö Varpublogit, jota olen odottanut kuin kuuta nousevaa. Varpublogit on Turun seudulla vaikuttavien bloggaajien yhteisö, jossa saan olla ylpeänä mukana tarinan alusta asti. Tällä hetkellä mukana on  11 blogia ja ainoana miesbloggaajana olen minä. 

Yhteisö perustettiin, koska oli tarve sivustolle, josta lukijat löytäisivät helposti nimenomaan Turun alueella vaikuttavia blogeja. Itse olen vuosia lukenut blogeja ja pääpaino on ollut pääkaupunkiseudulla vaikuttavat blogit, koska googlen syövereistä on ollut mahdotonta etsiä nimenomaan kotikaupungin blogeja. Nyt se on vihdoin mahdollista ja tarjolla onkin kattavasti paikallista sisältöä. 

Varpujengissä on sekä blogikonkareita, että kaltaisiani aloittelijoita. Varpublogit tarjoaa lukijoille monipuolisen blogikattauksen ja tällä hetkellä meidän porukasta löytyy hyvinvointi-, lifestyle-, perhe-, kulttuuri-, hää-, retkeily- ja valokuvausblogeja.

Blogiyhteisöön liittyminen ei vaikuta blogini sisältöön, vaan aiheet ja postaukset jatkuvat samanlaisina. Sivustoni oikeasta laidasta löytyy banneri, jossa pyörii Varpublogien tuoreimmat blogipostaukset, ja logon kautta pääsee Varpujen omille sivuille. 

Kävimme sunnuntaina Turun kasvitieteellisessä puutarhassa kuvaamassa ja tutustumassa toisiimme.

Voit alkaa seuraamaan meitä Facebookissa, Instagramissa ja Twitterissä. Tervetuloa mukaan, tehdään tästä jotain suurta!


Kuva: Jenni Laaksonen

Kuva: Johanna Keskisarja

Kuva: Johanna Keskisarja

Kuva: Johanna Keskisarja

Kommentit

Lähetä kommentti