10 vuoden profiilikuvat

Blogeissa kiertää #profiilikuvahaaste, jossa kaivetaan esiin 10 vuoden profiilikuvat facebookista. Olen nauranut näille ääneen, vatsalihakset kipeinä ja samalla tyytyväisenä myhäillyt, kun oma profiilikuvani on vuosien varrella vaihtunut niin harvoin, että yhtä noloja kuvia ei taida edes löytyä. Noooooo, muisti näköjään hieman pätkii, joten tässä omat kuvani haasteeseen:

2007

Ensimmäinen yhteinen koti vaimon kanssa ja uudella kameralla räpsäisty otos, jota vaimo vielä tyylikkäästi muokkasi.
2009

Vasemman kuvan aikaan asuttiin jo Martissa, nykyisen kotimme naapurissa.  Tyyli sattuu silmiin, tuo slipoveri, huhhuh.  Hiustyylihän on aina ollut se mun juttu. Keskikuvassa ollaan Salon torilla katsomassa kaverin bändiä. Oikealla oleva kuva on otettu Lontoossa. Asua itseasiassa voisin pitää vieläkin. Miten nämä voi olla samalta vuodelta?!


2011

Voi morjens tuota ensimmäistä kuvaa! Toisessa kuvassa olen Tallinnassa ja samalla voi nähdä, kun partahaituvat ovat alkaneet kasvamaan. Matka taisi liittyä hääjärjestelyihin. Alarivillä Pieni M on reilun vuoden ikäinen. Tennarit ja takki on käytössä edelleen..
2013

Ohhoh, näköjään ollut reilu pari vuotta tuo edellinen kuva profiilikuvanani. Lomapäivä Muumimaailmassa. Eskarilainen reilu 3 v.2016

Aamukahvit Roomassa! Ikimuistoinen matka oli 30-v lahja vaimolta. Noi hiukset pitää kasvattaa takaisin!2017

Kommentit

Suositut tekstit