Hoviparturi

Minä ja hiukseni olemme onnekkaita, sillä hoviparturini on paitsi luotettava ja taitava työssään, myös hyvä ystäväni. Parturi-kampaajan ammatti on muuten todellinen luottamusbisnes: hänen tulee olla kuin uskollinen kumppani, johon luotetaan, jonka kanssa voi jakaa surut ja ilonaiheet, ja jonka luokse palaa mielellään uudestaan ja uudestaan. Kun on löytänyt sen oikean, siitä haluaa pitää visusti kiinni.

Olen ollut parturini Johannan asiakas jo useita vuosia. Palvelua voi kutsua vähintäänkin joustavaksi, sillä kampaamon lisäksi hiuksia on leikattu niin kylpyhuoneen lattialla kuin oman talon pihallakin kellonajoista välittämättä. Uskallan antaa Johannalle vapaat kädet ja asiakaskuntaan kuuluu koko meidän muukin perhe. 

Käyn parturissa säännöllisesti kerran kuussa. Tyypillisesti hörpin kahvia, höpöttelen rennosti niitänäitä ja nautin olostani.  Viime kertoina kuitenkin parturikeikat on vaatinut pitkää pinnaa, omia eväitä ja sirkustemppuja, sillä olen ottanut molemmat pojat mukaan ja siinä on sitten yhdessä Johannan kanssa koitettu viihdyttää vauvaa ja vahtia eskarilaista, joka kohnaa kaikki kaapit, purkit ja purnukat.

Tämä ei ole yhteistyöpostaus, eikä maksettu mainos, vaan voin koko sydämestäni suositella Johannaa.

Jos joku on vähintäänkin Turun parasta parturi-kampaajaa vailla, niin täältä saa varattua aikoja Johannalle Rauhankadulla sijaitsevaan Hiushuone Valoon, joka muuten täytti viime viikolla 1 vuotta. Paljon onnea! 

Kommentit