LinnateatteriSain kutsun Linnateatterin bloggari-iltaan, missä pääsin maistelemaan kesän tulevaa näytelmää sekä ravintolan makoisia sormisyötäviä. Linnateatteri on itselleni tuttu niin kesäteattereista, kuin talvella ohjelmistoon kuuluvista komediapainotteisista näytelmistäkin. Viimeisimpänä esityksenä kävin viime kesänä katsomassa huippuhauskan Myyntimies Bertholdin, jonka hervoton hahmo muistutti erästä paikallista tv-tähtenäkin tunnettua myyntitykkiä. 

Tulevana kesänä Linnateatterin ulkoteltan valtaa  Haluatko mökkiläiseksi? -komedia. Bloggari-illan aloitti teatterijohtaja Kalle Lamberg esittäytymällä ja kertomalla lyhyesti Linnateatterin historiasta. Saimme myös kuulla kesän komedian ohjaajan Kari-Pekka Toivosen ja näyttelijöiden Valtteri Roihan ja Arttu Kapulaisen mietteitä työnalla olevasta näytelmästä. Pääsimme myös heittelemään ideoita stereotypisistä mökkinaapureista. Itselleni tuli mieleen muuan suomalaisen maalaiskomedia-sarjan hahmo kanttoriurkuri Ilmari Piiparinen ja heitinkin sen heille. Mielenkiinnolla odotan ensi-iltaa, onko hahmosta jotain purettu roolihahmoihin. 

Linnateatterin yhteydestä löytyy ravintola, mistä voit tilata ruoat ennen esitystä tai nauttia ne  väliajalla. Meille tarjottu maistelumenu oli mielettömän hyvää, kevyttä ja raikasta. Menu ravintolassa vaihtuu sesongin mukaan ja ravintola on myös mahdollista vuokrata esimerkiksi häitä varten. 
Illan päätteeksi meille tarjoiltiin Jukka K:n ja Divetin drag show. Näin ensimmäistä  kertaa nämä kaksi drag queeniä ja esitys oli huikea. Oli mukava nähdä myös ilahduttavan monta blogiyhteisömme bloggajaa ja päästä höpöttelemään heidän kanssaan. 

Itselleni tuli yllätyksenä, kuinka Linnateatterista löytyy myöskin perheen pienimmille monipuolisesti ohjelmaa. Eskarilainen ilahtuu varmasti esimerkiksi Tatun ja Patu työn touhussa -esityksestä. Oman kesän suunnitelmiin ajattelin mahduttaa myös ainakin Scandinavian Music Groupin akustisen keikan elokuussa.

Oli mukava ja hauska ilta, kiitos Linnateatteri! Tässä vielä kauden ohjelmisto


Kommentit