OmiaKoti tuo sisustusliikkeen kotiisi

sisustus musta omia
                                                                                                                                                  
Sain Varpublogien kautta kutsun OmiaKoti sisustusiltaan, jotka järjestettiin heidän työhuoneellaan Kaarinassa. Omia on uudenlainen sisustuskutsukonsepti, joka tuo koteihin suomalaisten pienyrittäjien design tuotteita. Kotimaisten merkkien, kuten Magia Graphics, Musta5101, Mayn, Kuusipohja, Teija Helin, Marudesign, Lapuan Kankurit lisäksi heiltä löytyy valikoimasta muutamia ulkomaalaisia tuotemerkkejä, kuten Normann Copenhagen, Uashmana ja Eva Solo. Yrityksellä on myös oma Omia Design- mallisto, joka on saanut inspiraationsa DIY-jutuista, Pinterestin ja sisustuslehtien maailmasta.

sisustuskutsut omia sisustus

Olen itsekin ammatiltani puuseppä, joten oli mielenkiintoista kuulla, kuinka molempien yrittäjien miehet auttavat heitä design tuotteiden valmistuksissa. Kuuleman mukaan toinen painaa paperikasseihin logoja ja toinen hankkii, työstää ja maalaa upeat puukuutiot. Hyvä miehet!


Raskaana olevia muistettiin pillimehuilla ja muut saivat kuohuvaa.

Omian Johanna ja Milla ovat lapsuudenystäviä ja heitä innostaa intohimo sisustamiseen ja mieltymys mustavalkoiseen värimaailmaan, mikä osuu pitkälti omaankin makuuni. Johannalla on aiempaa kokemusta sisustusliikkeen pitämisestä ja Millalla on oma mainostoimisto ja hän suunnittelee omia julisteita ja kortteja nimellä Magia Graphics. Meiltäkin löytyy yksi hänen julisteistaan, minkä voi bongata instagram-tililtäni useammastakin kuvasta.

Pakko hehkuttaa Musta5101 tuotteita. Niin fressin tuoksuisia saippuoita ja upea ekologinen tiskiharja, jotka valmistetaan lähikulmilla Liedossa. Vihdoin tiskiharja, mikä sopii sisustukseen!

Nämä kutsut olivat ensimmäiset itselleni ja olin vähän ulapalla, sillä odotukset perustuivat lähinnä lapsuuteen sijoittuviin mielikuviin Tupperware kutsuista. Naiset olivat super rentoja ja juttua riitti. Jäi kyllä erinomaiset fiilikset näistä kutsuista. Jos kuulin oikein niin olin toinen mies kutsuilla ja voisin ajatella olevani se ensimmäinen, joka sellaiset kotonaan "emännöi".

Kommentit