Päivä äideille

Onnittelut kaikille äideille ja erityisesti omalle äidilleni sekä rakkaalle vaimolleni, kahden ihanan pojan äidille!


Eskarilainen oli tehnyt äitienpäivälahjaksi jalkakylpysuolaseoksen ja istuttanut herneenversoja ruukkuun. Lisäksi annoimme kampaamolahjakortin Hiushuone Valoon. Hankin sen aiemmin tällä viikolla ja mikä tuuri kävikään, sillä vaimo juuri eilen manaili hiuksiaan,  että näille pitäisi tehdä jotain. Lahja tuli siis ilmeisesti tarpeeseen.  


Aamupalaksi toivottiin frittataa, jota tietysti myös tein. Aamupalan jälkeen oli luvassa ulkoilua ja vitsi, miten lämmin olikaan. Äitienpäivän lounas nautittiin molempien vanhempien ja sisarusten kanssa Ruissalon Villa Promenadessa. Herkkupisteen antimet olivat nimensä veroisia ja ähkyn viimeisteli aina yhtä toimiva britakakku.

Tiedättekö sen tunteen, kun olette ahmineet vatsan täyteen erinomaista ruokaa ja jälkkäriä, mutta silti vatsaan on mahduttava vielä pari-kolme kuppia kahvia, pullaa, kakkua, pari keksiä ja jätskiä. Siirryimme siis lounaalta suoraan seuraavan kahvipöytään ja nyt olen niin rikki ja ähky, että tekisi mieli mennä peiton alle. Velvollisuudet kuitenkin kutsuu, joten nyt vuorossa lasten iltatoimet.

Illan ohjelma: lapset unille, jalat pöydälle, Suomen peli ja vaimo kainaloon.
Hyvää äitienpäivää vielä kaikille!Kommentit