Varför Paris, vi har ju Åbo

Ollaan viikonlopun aikana nautittu auringosta ja lämmöstä ympäri Turkua ja erityisesti Aurajokiranta on taas kevään tulon myötä herännyt eloon. Otsikko on lainattu Saanan ja Ollin taulusta, joka meidänkin seinältä löytyy. Erityisesti tänä viikonloppuna taulun sanoma todellakin toimii!

Jokirannassa oli loppuviikosta Maalaismarkkinat, missä nautin mm. aitoa napolilaista puulämmitteisessä uunissa tehtyä pizzaa, minkä valmisti Suomen ensimmäisen pizzamestarikilpailun hopeamitalisti. Minulle jäi mielikuva, että tätä saisi nauttia kesän aikana kauppatorilla!


Syötiin viikonloppuna kevään ensimmäiset jäätelökioskijätskit, tai itseasiassa useammatkin. Oli pakko käydä Kupittaalla Jäätelökavereiden kioskilla nauttimassa omaa suosikkiani eli Nuvolen italialaista jäätelöä. Lisäksi herkuteltiin kauppatorilla eskarilaisen fanittamaa Pappagallon jäätelöä. Kierreltiin koko perhe useampaan otteeseen jokirannassa ja nähtiin paljon tuttuja, joiden kanssa rupateltiin niitänäitä. 

Vanhempi poika roudasi maalit pihalle ja on pelaillut futista ja sählyä kavereiden kanssa ahkerasti. Samassa talossa ja lähistöllä asuu kivasti pelikavereita, mutta onpa seuraan liittynyt välillä myös satunnaisia ohikulkijoita. Ihan mahtavaa. Samalla on tullut itse herkuteltua päiväkahvit auringossa ja naama onkin jo saanut tämän viikon aikana kivasti väriä.


Lapset kävivät lauantaina isovanhempien kanssa Kupittaanpuistossa ja pääsimme vaimon kanssa jokilaivoille pizzalle ja nauttimaan laivakauden ensimmäiset oluet. Miten olikaan niin levollinen fiilis, kun oltiin muutama tunti ilman lapsia, vain me kaksi hengailemassa jokirannassa. Kierreltiin vielä jokirannassa ja pysähdyttiin myös Aboa Vetuksen sisäpihan terassille.

Joten miksi Pariisi, kun meillä on Turku.


Kuvissa eskarilaisella on päällään hänen tämänhetkinen suosikkiasunsa eli lippis, "sotamieshousut" ja verkkatakki:
Lippis - Nike
Takki - Adidas 
Paita - Vans
Housut - Zara
Kengät - Adidas

Kommentit