Hay tray- tarjotinpöytä

hay lounge tray sisustus

hay tray sisustus

Hay Tray-tarjotinpöytiä on vihdoin olohuoneessa kaksi. Olen aina pitänyt puun lisäksi teräksisistä kalusteista ja poikkeuksetta joko mustana tai valkoisena. Valkoinenhan on perinteisesti ajaton ja sopii väriltään sisustukseen kuin sisustukseen. Tray-pöydät ovat kaikinpuolin loistavia. Pöydät sopivat niin skandinaviseen sisustukseen liljakimppuineen kuin  pieneen poikamiesboksiin olutlasin ja kaukosäätimien alustaksi. En tiedä mikä juuri tällä hetkellä on tilanne, mutta nelisen vuotta sitten, jolloin hankimme tuon isomman pöydän niin ainakin silloin näillä oli valtava trendileima. Myös kuvissa näkyvä Annon Pandora- matto oli tuolloin poikkeuksetta jokaisessa sisustuslehdessä, mutta väliäkös näillä. 

hay tray sisustus

hay tray sisustus

Meillä oli pitkään hankintalistalla pienemmän kokoinen 40 x 40 cm Tray- pöytä tuohon Hay lounge-tuolin rinnalle. Jokin aika sitten saimme itsemme kiikutettua Sisustuksen Koodiin  tilaamaan pöydän. Pöytä saapui ja vitsi miten hyvin se sopiikaan tuolin rinnalle sekä isomman 60 x 60 cm viereen. Pienemmän pöydän on tarkoitus toimia pienenä kahvipöytänä tuolin vieressä. Kuitenkin jos tarve vaatii pöytiä voi ryhmitellä myös vierekkäin, lomittain tai vinoittain. Meidän sohva on valtavan kokoinen, joten pöydät sopivat upeasti vierekkäin sohvan eteen. 

hay tray sisustus

hay tray sisustus

hay lounge tray sisustus

Turvallisuus kotona on kuitenkin tärkeämpää kuin sisustuksen ulkonäkö, sillä teräväkulmainen tarjotinpöytä aiheuttaa ikävää jälkeä jos kaatuessa tai lasten leikkiessä kopsauttaa päänsä reunaan. Olosuhteiden sanelemana me käänsimme pöytätasot ylösalaisin, sillä pikkuveijari on kova ottamaan tasoista kiinni, jolloin painava taso ei niin herkästi kippaisi ympäri. Pöydät ovat siitä erinomaisia, että niihin voi helposti loihtia  ilmettä DIY- tuunauksella vaihtamalla tasoksi vaikkapa puu-, marmori- tai betonitason. 

hay lounge tray sisustus

Kommentit