Mitäs me pojat

Ai vitsit, kun on muutama päivä ollut ihmeen hiljaista ja rauhallista kotona, sillä esikoinen lähti eilen kolmeksi päiväksi maaseudulle vanhempieni luokse ilman sen kummempaa syytä. Heillä kuulemma tekemistä riittää ja rakkaat lajit futis ja sähly kuuluu ohjelmaan. Mummulla ollut varmaan tukalat paikat, sillä eskarilaisen vedot lähtevät jo aika lujaa ja vaari tulee vasta iltapäivällä töistä, joten tsemppiä vaan hänellä. 


Siivoilin eilen jätkien tavaroita lattialta lelukoppaan ja ajatuksissani potkaisin kävelykärryyn, jossa on kahvakuula painona. Nyt on ihanasti varvas liila ja epäilen sen murtuneen. Onneksi kävely ja juoksu sujuu moitteettomasti, mutta koskeminen sattuu pirusti.


Tänään ollaan saatu F:n kanssa aurinko- ja raittiinilmanmyrkytys, kun ollaan oltu lähes koko päivä kaupungilla. Kerettiin käydä salillakin, missä taapero harjoitteli seisomista ja minä käsilläseisontapunnerruksia. Käytiin vaimon kanssa Gustavossa lounaalla ja enpä ole miesmuistiin tilannut itselleni pasta bolognesea. Lounaan jälkeen juniorille tarjoiltiin Nuvolen herkku vaniljajäätelöä ja kyllä pikkumies italialaisen jäätelön tunnistaa. Tuli pyörittyä Keskiaikaisilla markkinoilla ja nähtiin siellä tuttuja, sillä Iris oli parkkeeraanut Turku Kahvilla -moponsa aurasillan kupeeseen. Häneltä saa tiettävästi Turun ainoana flat white kahvia ja tälle kahvidiggarille ainakin maistui.

Eskarilainen soitteli tuossa muutama tunti sitten, että "iskä, arvaa missä me mummun kans ollaan nyt ja millä me tänne ollaan tultu?". En arvannut, mutta hän innokkaana ilmoitti, että ovat mummun kanssa polkupyöräilleet 8,5 km sukulaisten luokse.Kuvien vaatteet tuli hankittua veljeksille tovi sitten. Jos saisin päättää niin pojat pukeutuisivat pelkästään Adidakseen. Taapero sai tyylinsä mukaisesti ensimmäisiksi kunnon kengiksi Nike Freet. 

Kommentit