Nopea ja tehokas treenivinkki

treenivinkki omatoimi treeni burbee

Treeniviikkoon mahtuu jos jonkinmoista tuskaista liikettä ja verisiä kämmeniä. Nyt on pitänyt pitää jokunen päivä taukoa ja antaa kämmenille lepoa. Onneksi voi treenata muullakin tavalla kuin painoja nostellen, sillä oman kehon paino on mitä parhain vastus. Nyt kun ilmat ovat suosineet, kävimme maaseudulla ja jätettiin vauva hetkeksi mummun hoidettavaksi, kun muu jengi suuntasi metsän taakse urheilupuistoon. 

Eskarilaisen potkiessa futista vaarin kanssa, me vedettiin alkulämmöksi kilometrin juoksu. Hikitreeninä tehtiin Death by burbee- treeni juoksulla. Wodina eli varsinaisena treeninä tehtiin 4 kierrosta: 
300 m juoksu täysillä 
30 toistoa kahvakuula swingiä
15 toistoa punnerruksia 

x  4

treenivinkki omatoimi treeni burbee

treenivinkki omatoimi treeni burbee

Death by- treeni on mitä parhain tapa saada kaikki teho irti itsestään lyhyessä ajassa. Aikaa ei kulu juuri varttia pidempään ja liikkeen voi valita itse. Jotta burbee-treeni ei olisi liian "helppo" ja yksinkertainen niin lisämausteena lisäsin 8 m juoksun jokaisen burbeen eli yleisliikkeen väliin. Tällä kertaa Death by burbee oli kaikessa yksinkertaisuudessaan sellainen, että ensimmäisellä minuutilla tehtiin yksi burbee + yksi 8 m juoksu, loppuaika odottelua, toisella minuutilla tehdään burbee, juoksu, burbee, juoksu ja kolmannella minuutilla burbee, juoksu, burbee, juoksu, burbee, juoksu jne. 

Voin kertoa, että jos pääsee kymmenennen kierroksen paremmalle puolelle, ei ainoastaan vedä itseään täysin hajalle, vaan sydän lyö miljoonaa. Treenin jälkeen henki kuitenkin pihisee ja olo on kuin hikisellä  voittajalla. Itsellä tuli kokonaistoistoja lämpimän sään vuoksi vain kymmenen ja puoli eli 60 burbeeta ja 480 metriä juoksua. Ja kyllä, voin laittaa sään piikkiin ettei mennyt muutamaa kierrosta enemmän.

treenivinkki omatoimi treeni kahvakuula

treenivinkki omatoimi treeni juoksu

treenivinkki omatoimi treeni kahvakuula

Kommentit