Taaperon elämää


Muutos vauvasta taaperoksi kävikin yhdessä viikossa ja ero vauvaelämään on valtava. Miten kaikki voikaan ajoittua yhdelle viikolle!

Synttäriviikon aikana F alkoi nukkua kokonaisia öitä. Ei enää yösyöttöjä ja useampana aamuna herätyskello on herättänyt ennen vauvaa! Oho! Tosin kaksi viimeistä yötä on ollut haastavampia, kun siirryttiin kokonaan lehmänmaitoon ja neuvolassa kiusattiin kolmella rokotuksella. Tiedä sitten, kummasta johtuu, mutta toivottavasti ensi yönä palattaisiin jo normaaliin.


Ruoka alkoi maistua! F on saanut viikon ajan samaa ruokaa muun perheen kanssa ja ollaan oltu hämmästyneitä, miten hyvin hän syö! Nirsoilu on siis johtunut hyvästä makuaistista! 

Pottailu on alkanut onnistuneesti. Potalla istuessa on helppo harjoitella myös seisomaan nousua. F osaakin jo seistä ilman tukea pienen hetken potalta noustessaan. Ehkä hän kohta ymmärtää taitonsa myös vessan ulkopuolella.



Taaperoa ei pidättele mikään! Olen käyttänyt "lapsiporttina" tv-tason kaapinovea ja metallikoria. Näin olen pystynyt pitämään vauvan hallitusti olohuoneessa ja makuuhuoneessa. Ei kuitenkaan enää! Taapero osaa avata tämän viritelmäni ja sujahtaa sen ohi hetkessä.
  
Kuvat viikonlopulta napattu vaimon puhelimesta. Eikö poika näytäkin jo isommalta?

Kommentit

  1. Meillä juotiin alkuun luomumaitoa, tavallinen prosessoitu maito veti vatsan ihan vesiripulille. :( itseasiassa tällä hetkellä juodaan koko perhe luomua ja ollaan kaikki voitu paremmin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mekin aloimme juottaa juurikin luomua ja ajattelimme testata myös tulevalle koululaiselle laktoosittoman maidon vaihtoa luomuun.

      Poista

Lähetä kommentti