Varpujengin kesäkauden avajaiset


Tällä viikolla olemme saaneet nauttia mukavasta auringonpaisteesta. Tiistaina päräytettiin Varpublogien kanssa maaseudulle Lietoon, missä Aaltoja-blogia pitävä Sonja asustelee. Ohjelmassa oli tutustumista Varpujengiin, pientä syötävää nyyttärimeiningillä ja Milja Inkerin Björkmäinen musiikkiesitys. 




Laadukkaan kahvin ystävänä minua ilahdutti erityisesti Turun kaduilla pian nähtävän Turku Kahvilla espressobaarin läsnäolo ja Turun Kahvipaahtimon laadukas kahvi. "Liikkuva kahvila" on rakennettu Piaggio Apen päälle ja sillä huristelee superiloinen Iris. Hänen on tarkoitus tarjoilla lämmintä juomaa ympäri Turkua lähes vuoden ympäri, sillä autosta löytyy esimerkiksi sormien lämmittimet. On aina niin siistiä, kun Turku saa lisää elävöittäjiä ja kahvia rakastavien on entistä helpompi saada hyvää kahvia. 



Varpublogit on startannut vauhdilla ja meitä on jo 18 bloggaajaa, joista pääsi tulemaan kesän avajaisiin kymmenen. Koossa oli hyvä jengi ja juttua riitti iltaan asti. Mukana on blogeja mm. perheblogeista hääblogiin ja valokuvauksesta kulttuurista nauttiville. Varpujengin muihin blogeihin pääset tutustumaan täältä, mikäli turkulaiset blogit kiinnostavat.

Kommentit