Viikonloppu yhtä juhlaa

Ou nou, vauvamme ei ole enää vauva, vaan hänestä kasvaa taapero! Virallinen synttäripäivä on vasta ensi viikolla, mutta otimme hieman varaslähtöä ja koko viikonloppu menikin juhlatunnelmissa. 


Tänään eskarilainen ehti pikimmiten piipahtamaan päivällä urheilupuiston Paavon sporttipäivillä, jossa oli jos jonkinmoista pomppulinnaa ja aktiviteettiä lapsille. Illalla oli juhlavuorossa lähisuku ja muutama ystäväperhe. Saimme nauttia lämpimästä säästä ja kesän ensimmäisestä pavlovasta. Pavlova on yksi parhaista kesäherkuista ja se on muodostumassa jo perinteeksi vauvan juhlissa, sillä myös viime kesänä ristiäisissä oli tarjolla leipomani megapavlova.Meillä on tapana viettää aina överisynttäreitä, sillä suku ja kaveripiiri on niin valtaisa, ettei ketään haluta jättää pois laskuista, ja toisaalta kotimme on melko pieni ja ahdasta tulee nopeasti. 

Päätimme viettää pienen vauvamme ensimmäisiä syntymäpäiviä kavereiden kesken piknik-risteilyn merkeissä. Juhlijoita oli eilisellä retkellä mukana lähes 30, joista 11 lapsia ja vauvojakin neljä. Hässäkkää siis riitti, mutta päivä sujui mallikkaasti ja hauskaa oli! Vaikka olimmekin vain piknikillä ja saimme nauttia päiväunista hytissä, niin on se kumma, miten väsynyt koko porukka oli retken jälkeen. 


 

F sai hirmuisesti vaatelahjoja ja toki myös muutamia leluja. Vauvalle ei vielä kakkua annettu, mutta mansikoista riitti riemua hänellekin. Esikoinen lähti tämän illan kemuista suoraan isovanhempien matkaan ja he suuntaavat aamulla kolmeksi päiväksi merille. Taidammekin tästä vielä lähteä iltakävelylle jokirantaan ja nukuttaa tuleva taapero vaunuissa yöunille.

Kommentit