Leppoisia lomapäiviäLauantaipäivä vierähti aurinkoisissa merkeissä ystäväni mökillä Velkualla. Käytiin pikaisesti Teersalon rannassa, mutta muuten päivä meni mukavasti aurinkoa palvoen ja lasten puuhia katsellen. Vilinää riitti, sillä kuusi lasta piti aika meteliä. Onneksi isommat lapset osasivat välillä ottaa rennosti ja pulahtaa paljuun, ja pienimmille maistui hyvin uni raikkaassa merituulessa.Sunnuntai meni uimahommissa ekaa kertaa tänä kesänä. Samppalinnan maauimala oli vuoden verran remontin takia pois käytöstä, mutta täksi kesäksi Samppis taas avautui. Uusi ilme on upea ja remontti tehtiin alkuperäistä kunnioittaen. Pulikoitiin molempien poikien kanssa lasten altaassa ja jo 20 minuutin jälkeen taapero oli aivan puhki ja vaati päiväunillle. Siirryimmekin pian ison altaan puolelle isomman pojan kanssa, pienemmän nukkuessa katsomon varjossa. Pienten uimisharjoitusten jälkeen pojan oli pakko päästä kokeilemaan 1 metrin hyppyponnua, johon hän sitten loppupäiväksi jämähtikin. Oli ilo katsoa, miten pieni mies pamautteli pommeja 4,5 metrin syvyiseen veteen ja ui sammakkoa laidalla oleville rappusille. 


Sunnuntainahan aurinko oikein helli meitä ja aikuisten osalta päivä meni rattoisasti uusitun Samppis-kahvilan terassilla syöden, aurinkoa ottaen, isompaa vahtien ja pienempää syöttäen. Nyt on selkä mukavasti palanut.Uintihommien jälkeen hajaannuimme, sillä minä ja ystäväni lähdimme kohti kaupunkia ja Naughty BRGRin hampurilaisia, ja muu perhe lähti katsomaan sukulaisia maaseudulle. Häpeäksi pitää sanoa, että olen ollut yhdeksän päivän sisällä neljä kertaa syömässä Naughtyssa. Mutta kun ne ovat niin hyviä. Eikö kukaan muu muka ole koukussa? Burgerien jälkeen menimme vielä jokilaivoille nauttimaan muutaman huurteisen ja kuuntelemaan Turku Modernien viimeisiä biittejä. 


Tänään ollaan vaan laiskoteltu kotinurkilla. Tehty rästiin jääneitä kotihommia, suunniteltu pieniä reissuja tuleville lomaviikoille, pyöräilty jokirannassa ja odotettu iltaa, että päästään korkkaamaan vihdoin uusi Game of Thrones kausi. Tätä on odotettu!

Kommentit

Suositut tekstit