Touhukas maanantai
Minulla on ollut tänään mielenkiintoinen päivä, sillä käväisin työpaikallani aamupäivällä. Pomoni ja paras ystäväni, jolla siis olen töissä, on tehnyt ison päätöksen ja sen johdosta tänään meille saapui Norjasta asti vieraita. 

Turkuun päästyäni päästin vaimoni takaisin työpaikalleen ja me pojat kävelimme kupittaanpuistoon touhuamaan. Taaperon niska taittui jo matkalla ja koululainen joutuikin menemään yksin liikennepuiston polkuautoihin, kun ajatus oli mennä kaikkien vähän huristelemaan. Polkuautot, pomppulinnat sekä lintupuisto tuli nähtyä ja kokeiltua, kunnes taapero päätti vihdoin herätä muutaman tunnin nokosilta. Vaimo liittyi seuraan ja otimme vielä Jäätelökavereilta jäätelöt. Olen ollut pari viikkoa herkkulakossa, sillä puku puristaa ja  elokuussa on häät edessä.Muiden syödessä jätskiä minulle iski nälkä ja mielihalu päästä Naantaliin syömään. Nokka kohti Naantalia ja meille uutta tuttavuutta, Hasta la Pasta ravintolaa. Annokset oli jättejä ja superhyviä. Pakko vielä mainita ravintolan aioli, olisin voinut syödä sitä purkillisen, mutta kun puku ei edelleen mahdu... Pienen rantakävelyn jälkeen kotia kohti ja nyt Orange Is The New Blackin uuden kauden kimppuun. 

Edessä on mukava viikko, sillä vaimollani alkaa kesäloma neljän päivän päästä ja viikonloppuna päästään kahdestaan Ruisrockiin.

Kommentit