Häähuumaa ja uutisia


Voi, voi tätä sunnuntaista sadepäivää. Kotona on ollut tänään väsynyt tunnelma ja päivä on mennyt eilisistä häistä toipuessa. Onnelliset Ollulat saivat vihdoin toisensa ja sain olla lapsuuden ystäväni toisena bestmanina. Mielestäni suoriuduin tehtävästäni kunnialla. Tunnelmallinen vihkiminen pidettiin ulkona, vaikka pieni sateenuhka olikin tiedossa. Pidin ensimmäisen puheeni, mikä meni loistavasti, lauseet eivät takerrelleet ja sain muut vieraat nauramaan.

Lapset saapuivat puoliltapäivin kotiin ja yökyläily oli mennyt pientä yöhässäkkää lukuunottamatta ihan kivasti. Pienempi oli taas tapansa mukaan kieltäytynyt syömästä, joten ei ihme jos yöllä nälätti. 


Minulla on iloista kerrottavaa, sillä aiotaan vaimoni kanssa täräyttää kahvila pystyyn päiväksi. Parin viikon päästä, tarkemmin 20.8, on jälleen virallinen ravintolapäivä, johon osallistutaan ensimmäistä kertaa. Kahvilamme sijoittuu talomme viereiseen puistoon ja saamme kaveriksemme jo aiemmin mainetta niittäneen Raflavaunun. Raflavaunu tarjoaa  maittavat kasvisruoat ja me herkut. 

Tulevan Turun parhaan herkkukahvilan nimi on vielä vähän auki. Alustavasti ajatuksena on tarjota gluteenitonta ja laktoositonta pavlovaa sekä suussa sulavaa dumle brookieta vastajauhetun kahvin kanssa. Tuon dumle brookien ohjeen olen jakanut jo aiemmin blogissani, jos joku haluaa veden kielelle jo nyt. Jälkkäritarjonta voi kuitenkin vielä elää riippuen esimerkiksi marjojen saatavuudesta. Joka tapauksessa pistäkää päivämäärä ylös kalenteriin.

Kommentit