Raflavaunu feat. Urbaani Isä (Ravintolapäivä 20.8.2017)


Ravintolapäivänä Turun Martissa on tarjolla harvinaista herkkua, kun jo aiemmin mainetta niittänyt #Raflavaunu yhdistää voimansa Urbaani Isä -blogin kanssa. Tarjolla on Raflavaunun herkullista kasvisruokaa ja makeaa mahan täydeltä ála Urbaani Isä.

Raflavaunu paistaa pannullaan seitanburgereita! Burgermenussa patrioottinen leipäjuusto lakkamajoneesilla tai trooppinen avokadosesam. Seitan valmistetaan tietysti alusta asti itse.

Urbaani Isä tarjoilee pavlovaa, jonka makuna on satokauden mukaisesti mustikat suoraan metsästä yhdistettynä makeaan valkosuklaaseen. Lisäksi tarjolla on syntisiä suklaa-kinuskibrookieseja, pannacottaa ja vastajauhettua tummaa luomukahvia.

Lapset on huomioitu tapahtumassa ja tarjoilijana häärivän 7-vuotiaan voi haastaa koska tahansa futismatsiin tai vesi-ilmapallojen tarkkuusheittoon. Lisäksi vieressä on leikkipuisto.

Meidät löydät Martinkentän puistosta, osoitteesta Stålarminkatu 3.
Puiston penkkien ja nurmikon lisäksi katamme muutaman pöydän syömistä varten.
Tervetuloa! 

Toukokuussa olin mukana Ravintolapäivässä herkuttelijan roolissa, jolloin hehkutinkin Raflavaunun meininkiä, vanha postaus täällä. Ilo olla siis nyt mukana tiskin toisella puolella tarjoamassa herkkuja.

Kommentit

Suositut tekstit