Uusi look


 
Tänään oli tarkoitus kirjoittaa, miten hankalia viime päivät ovat olleet. On ollut päänsärkyä ja haastavia tilanteita, eikä oma peilikuvakaan ole tuntunut tutulta. Kaikki yksien silmälasien tähden! Olimme perjantaina kavereiden mökillä ja pääsin upouuden vesijetin kyytiin. Sitä hupia kesti 3 minuuttia, kunnes lensin kyydistä. En onneksi hukkunut, mutta valitettavasti silmälasien puolesta ei voi sanoa samaa. Varalaseja ei ole, joten olen nyt kulkenut aurinkolaseissa ympäri vuorokauden, satoi tai paistoi. Toinen vaihtoehto on olla ilman, mutta se ei tunnu mieluisalta, kun kaikki on sumeaa. Katselin myös Game Of Thronesin 7. kauden viimeisen jakson hämärässä kynttilänvalossa aurinkolasit päässä, sillä ei maltettu odottaa uusien lasien saapumista juonipaljastusten pelossa. 


Nyt ei kuitenkaan ole syytä valittaa enempää, sillä sain uudet lasit jo tänään! Neljän päivän odotuksen jälkeen! Kuinka nopeaa palvelua! Osoitin taas takinkääntäjä-puoliani marssiessani liikkeeseen asenteella "pyöreitä laseja en sitten edes kokeile" ja poistuessani sieltä tilattuani en yhdet, vaan kahdet pyöreät lasit.. 

Postauksen kuvat lasittomasta lookistani (melkein kuin alasti olisi) on lauantailta, kun vietimme Varpublogit -yhteisömme kanssa "varpupäivää" blogiaiheisen koulutuksen ja hauskanpidon merkeissä. Sain paljon hyviä vinkkejä ja tapasin kivoja uusia ihmisiä. Olen ollut porukassa aktiivinen ja mukana myös hallituksessa. Kannattaa käydä tutustumassa myös muihin yhteisömme blogeihin täältä. Uusimmat blogikirjoitukset näkee kätevästi sivun oikeasta laidasta tai mobiilissa oikean yläkulman merkkiä klikkaamalla.


silmälasit lasit specsavers eco earth

Kommentit