Koululaisen huoneen uusi ilme

 koulupöytä sisustus muistitaulu ikea

Pidän DIY-jutuista sisustuksessa ja olenkin aiemmin rakentanut koululaiselle sängyn kuormalavoista ja kannellisia vanerilaatikoita lelujen säilyttämistä varten. Koulun alettua oli esikoisen aika saada ensimmäinen oma koulupöytä. Hänen huoneensa on pieni, joten mitään jättimäisiä virityksiä sinne ei pysty tekemään, mutta kuitenkin pöydän, jossa mahtuu tekemään läksyt. Uusi pöytä sahattiin  ruokapöytämme jämäpalasta naapurissa sijaitsevassa puuverstaassa. Olimme hankkineet ruokapöytää varten Ikean pukkijalat, mutta ne osoittautuivat isolle ja painavalle pöydälle liian heiveröisiksi ja huteriksi, joten tilasimme Hayn Loop Stand -pukkijalat sitä varten. Ikean pukkijalat jäivät vintille odottamaan parempaa käyttöä ja ne sopivat nyt täydellisesti koulupöytään siron muotonsa ansiosta.

koululainen huone sisustus DIY koulupöytä muistitaulu taulu

Hankimme pöydän päälle Ikeasta Skådis -muistitaulun, jossa on erittäin kätevä säilyttää pientavaroita ja esimerkiksi Ipadia. Muistitaulu on todella monikäyttöinen ja sen voi järjestää niin monta kertaa uusiksi kuin haluaa. Ostimme tauluun monenlaisia lisäosia, joita voi muunnella oman maun mukaan. Ainakin vielä muistitaulu näyttää siistiltä ja järjestys on pitänyt. Ja mikä parasta, koululainen todella pitää uudesta "ison pojan huoneen" sisustuksesta.

Blogiani voit seurata tykkäämällä sivustani facebookissa

muistitaulu ikea sisustus koululainen

Kommentit

  1. Minkälaisen valaisimen koululainen saa tai jos on niin mikä on havaittu hyväksi?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Valaisimen hankinta on vielä työnalla. infoan siitä varmasti, kun sopiva valaisin löytyy.

      Poista
  2. Ihan huippu toi ilmoitustaulu, taitaa olla joku uutuus kun en ole tuota aiemmin bongannut mistään? Ja superhieno pöytäkin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tietääkseni on uutuus. Niitä saa erikokoisina ja myös valkoisena. Muistitaulu on todella monipuolinen, sillä niitä pystyy helposti yhdistämään toisiinsä. Kiitti pöydästä. ✌🏻

      Poista

Lähetä kommentti