Taaperon kosmetiikkavalinnatYhteistyössä: LR Health & Beauty

Pienen vauvan iho ei vaadi kosmetiikkaa, mutta nyt kun taapero osaa ihan tosissaan sotkea ja levittää tyypillisesti koko päivän menun hiuksiinsa, on tullut aika käyttää mietoa pesuainetta kylpyhetkissä. Pienen iho on herkkä, joten on tärkeää valita käytettävät tuotteet tarkoin, jotta iho pysyisi kauniina ja vastustuskykyisenä. Sain testiin erityisesti vauvoille suunniteltuja LR Health & Beauty -tuotteita: Aloe Vera Baby Protection Cream, Aloe Vera Baby Face & Body Lotion ja Aloe Vera Baby Washlotion & Shampoo.

Pesuneste on kätevästi pumppupullossa ja annosteltavissa yhdellä kädellä, mikä on erityisen kätevää kun touhuaa vilkkaan pikkumiehen kanssa. Pesuneste on hajusteeton ja vaahtoaa erinomaisesti. 


Voiteista Face & Body Lotion on mieto ja kevyt perusvoide herkälle iholle ja Protection Cream täyteläisempi, paksu voide rikkoutuneelle iholle.
Ekaluokkalaisella on herkkä iho, ja viime aikoina kuivia kohtia on hoidettu suojaavalla LR-rasvalla. Olin jo kirjoittamassa, että taapero ei ole sitä vielä tarvinnut, mutta kokemukset isoveljen osalta ovat olleet hyviä ja voin suositella tätä esimerkiksi vaippaihottumaan, jolta me ollaan ainakin tähän asti onneksi vältytty.. Nyt viime päivinä taaperon leukaan on kuitenkin ilmestynyt ikävää punoitusta johtuen kovasta kuolaamisesta, sillä tällä hetkellä puskee neljä poskihammasta kerralla.. Olemme iltaisin laittaneet leukaan paksua suojaavaa voidetta, joka on sitten saanyt tehdä taikojaan koko yön. Punoitus onkin aamuun mennessä helpottanut. Voisin kuvitella, että tuote on erinomainen myös ilmojen kylmetessä, kun taaperon posket ovat kovilla. 


Vauvojen iholle vähemmän on enemmän. Uusi LR ALOE VIA -vauvanhoitosarja on täysin hajusteeton, ja kätilöiden ja lastenlääkäreiden suosittelema. Sarja kokonaisuudessaan sisältää Aloe Veran parhaita ominaisuuksia - sen lehtigeeliä - ja arvokkaita luomukasviuutteita ja on siksi niin ennennäkemättömän hellävarainen ja luonnollinen. 


Tässä kiinnostuneille vielä tarkemmat tiedot tuotteista ja lisätietoja löytyy klikkaamalla tuotteen nimeä:

Aloe Vera Baby Face & Body Lotion 

 • 40 % Aloe Vera -pitoisuus, luomukehäkukkauutetta ja pantenolia
 • Hajusteeton
 • Kosteuttaa, hoitaa ja rauhoittaa ihoa 
 • Tukee ihon suojakerrosta ja suojaa kosteuden menetykseltä
Mieto ja pehmeä voide herkälle iholle. Levitä voidetta vauvan iholle hellävaraisesti, hemmottelet pienokaistasi samalla suloisesti.

Aloe Vera Baby Protection Cream

 • 40 % Aloe Vera -pitoisuus, luomukehäkukkauutetta, sinkkiä ja pantenolia
 • Hajusteeton
 • Uudistaa ja rauhoittaa ärtynyttä ihoa
 • Tukee rikkoutuneen ihon uudistumista ja suojaa vaippa-alueen ihoa
Täyteläinen, paksu voide rikkoutuneelle iholle. Suojavoide suojaa ja hoitaa herkkää vaippa-alueen ihoa ja saa vauvasi pepun voimaan hyvin. Sopii myös suojavoiteeksi koko perheelle. 

 Aloe Vera Baby Washlotion & Shampoo

 • 30 % Aloe Vera -pitoisuus, luomukehäkukkauutetta ja soijaöljyä
 • Hajusteeton eikä sisällä sulfaatteja
 • Mieto ja hellävarainen puhdistus herkälle iholle
 • Suojaa herkkää ihoa kuivumiselta puhdistuksen aikana ja antaa lisää kosteutta
Erittäin mieto, voidemainen pesuneste herkälle iholle.  Sopii vauvan pepun puhdistukseen ennen vaipan laittamista, mutta myös koko vartalolle ja hiuksille. Luomukehäkukkauute rauhoittaa ihoa, ja soijaöljy hoitaa sen kauniin pehmeäksi.

Kommentit

 1. Eivät ole hajusteettomia. Ainesosaluettelosta löytyy parfum, joka on hajusteiden sekoitus ja ne hajusteet voivat sisältää myös mm. ftalaatteja.

  ~Minka~

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Minka,
   Pahoittelen meidän yrityksen puolesta sekaannusta. Meillä aikaisemmin Aloe vera Baby tuotteet sisälsivät mietoja tuoksuöljyjä, mutta Heinäkuussa 2017 kun uudistimme Aloe vera Baby sarjan, poistimme tuoksuöljyt tuotteista. Nyt nettisivuillamme olevat ainesosaluettelot ovat jääneet vanhoista tuotteista ja aiheuttavat tämän sekaannuksen. Voi kuulostaa hassulta näin vuonna 2017 mutta edelleen teknisiä ongelmia päivityksissä nähtävästi sattuu:) Pyrimme korjaamaan virheen mahdollisimman pian. Eli Urbaani isä on aivan oikeassa, LR:n Aloe vera Baby tuottee on nyt täysin hajusteettomia:)
   Terkuin Ida, LR Health & Beautyltä :)

   Poista
 2. Nannyn hommissa käyttelen aika ajoin näitä lasten omia hoitotuotteita ihan perheen tavoista riippuen. Aloe vera on aina toiminut itselläni, kun iho on liiaksi saanut aurinkoa. Kyllä se rauhoittaa. Tosin olisiko vuosi sitten kohistu siitä, että aloe vera aiheuttaa maksasairauksia. Se taisi kuitenkin olla enemmän sisäisesti nautittuna.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti