Järjestystä eteiseen - Kartell Componibili

kartell componibili eteinen sisustus iittala aitio

Hullarithan meni jo ajat sitten, mutta olin unohtanut postata hankkimastani uudesta säilytysratkaisusta eteiseen. Hullut Päivät eivät ole viime vuosina olleet mikään pakonomainen juttu minulle ja viime käynnistä olikin vierähtänyt jo muutamia vuosia. Kotiin tulevan kuvaston käyn kyllä läpi, mutta aloitan aina lopusta eli ruokaosastosta ja sieltä tulee yleensä löydettyä ne parhaimmat tärpit. Vaimo käy yleensä hamstraamassa erilaisia juustoja sekä leivän päälle, että sateiseen syksyyn punkun kanssa. 

Nyt kuitenkin bongasin kuvastosta alle satasella valkoisen Kartellin Componibili säilytysratkaisun, josta oltiin vaimoni kanssa kauan puhuttu. Tiistai-iltana sitten huomasinkin, ettei näitä tule lainkaan Turun myymälään, joten oli testattava ensimmäistä kertaa Hullujen Päivien verkkokauppa.  Olin keskiviikkoaamuna heti seitsemältä netin äärellä tilaamassa tuotetta ja uskomatonta kyllä, Componibili oli jo seuraavana päivänä meidän eteisessä!

kartell componibili eteinen sisustus

Meillä on ollut eteisessä aina ongelmana hanskojen ja pipojen säilytys. Vanha mummolasta saatu perunakori ajoi säilytysratkaisun virkaa yli viisi vuotta, mutta nyt alkoi jo niin paljon tympiä jatkuva kadonneiden hanskojen etsiminen, että päätin hankkia tuon Kartellin kaunokaisen. Lisäksi koira oli alkanut pesiä korin pehmeään vaatevuoreen, joten kaikki pipot ja muut alkoi olla täynnä koirankarvoja. Componibili on todella käytännöllinen ja soveltuu eteisen lisäksi vaikkapa yöpöydäksi tai vessaan kätkemään kaikenlaista meikeistä wc-paperiin. Nyt on pojille omat lokerot ja vanhemmille omansa, joten oikeat rukkaset löytyvät kaikkea mylläämättä.

eteinen sisustus
Tilanne eteisessä ennen

Kommentit