Syyskuu kuvina

Syksy on todenteolla ampaissut käyntiin ja kohti joulua mennään ripeää tahtia. Taas on aika koota yhteen arkisia Instagram kuviani kuluneen kuukauden ajalta. Syyskuussa taapero aloitti päiväkodin ja minä työt. Vesilätäköissä ollaan möyritty ja lehtiä heitelty. Ensimmäinen kuukausi uutta arkea takanapäin ja kivasti on hommat lähteneet rullaamaan. Muistattehan, että Instagramissa on vielä huomiseen iltaan asti aikaa osallistua Turun Ruoka- ja Viinimessujen kahden pääsylipun arvontaan.

Minua voi seurata:


Olettehan huomanneet, että instakuvia voi seurata myös blogin oikean reunan sivupalkista, vaikka ei olisikaan omaa Instagram-tiliä. Stories-videot näkyvät vain kirjautuneille.Tässä some-paloja syyskuulta:


03/09/17
#scandinavianhome
K O T I

03/09/17
#tenniskids
Tää on kuulemma kiva laji. 

05/09/17
#rakkaudestaraakasuklaaseen
Maisteltiin raakasuklaata...

05/09/17
#koulukirjat
Nyt on meikälle löytynyt mielekästä hommaa.... NOT!!

09/09/17
#laatuaikaa
Rillipäät

10/09/17
#leivonta
Nammm miten hyvää! Haluaisiko joku Omar-kuorrutteisen Daim New York Cheesecake reseptin blogiin? (Resepti löytyy
täältä.)

 12/09/17
#inventaario
Taas mennään. Kaikki kaapit tyhjiksi, joten harkitaan jälleen alakaappien poisottoa.

17/09/17
#pyykkipäivä
Noni, nythän tämä saa jo pyykkikorinkin kaadettua. Vissii pitää pestä pyykkiä. Toi pyykkikori on ollut meillä ainakin 10 vuotta ja onhan se ruma. Haluaisin jonkun tyylikkäämmän , joten onko teillä heittää vinkkejä?

18/09/17
#malli
Kuumeinen 1-vuotias oppi nousemaan tv-tasolle ja pakko sanoa, että nyt tuli otettua onnistunut kuva.

20/09/17
#veljesrakkautta
Pikkuveljen sairastaessa on isoveli mies paikallaan ja opastaa miten taivaanrantaa piirretään.

23/09/17
#lauantai
Aamupiirretyt.

23/09/17
#lauantaiherkut
Lauantaiherkut tarjoaa synttäreitä viettävä Taikinajuuri.

 26/09/17
#taapero
Jätkillä päivä pulkassa. Nyt kotiin rentoutumaan. 

 30/09/17
#happylife
Meillä ollaan todellisia M&M faneja.

Kommentit

 1. Heippa,
  olen aika uusi lukija blogissasi, ehkä olet asiaa käsitellytkin aiemmin. Tai jos koet asian liian henkilökohtaiseksi, niin saa jättää myös vastaamatta :) Mutta, mainitsit aiemmin että teillä on poika ruotsinkielisessä koulussa. Jotenkin minulla on mielikuva, että kotona puhutte suomea...joten minua kiinnostaisi onko kielen oppiminen ollut kuitenkin helppoa pojalle? Asia on siis ajankohtainen itselle, sillä päivähoitoon menevä (suomenkielinen) lapsi olisi ensisijaisesti (lähemmän yhteyden vuoksi) menossa ruotsinkieliseen hoitoon. Mikä siis perheessä otetaan positiivisena asiana, meillä on lähipiirissä paljon vain ruotsia puhuvia, lähinnä siis mietin oliko teillä asian suhteen lapsella kasvukipuja?

  kkk

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka. Kiva, että olet löytänyt blogiini. Olet ymmärtänyt oikein. Olemme täysin suomenkielinen perhe, mutta poikamme käy ruotsinkielistä koulua ja tavoitteena on toiminnallinen kaksikielisyys. Poika on itseasiassa ollut ruotsinkielisessä päiväkodissa, josta siirtyi nykyiselle luokalle. Pienet tuntuu omaksuvan uuden kielen nopeasti, eikä ole ollut mitään ongelmia. Jos haluat kysyä tarkemmin, niin vastaan mielelläni sähköpostilla tai esim facebookissa yksityisviestillä. :)

   Poista

Lähetä kommentti