Alkuviikon hulinaa

 

Tuntuu hurjalta, miten päivät voivat vieriä näin nopeasti ja synkkä marraskuu etenee kohti joulua. Maanantai-iltana oltiin vaan rennosti kotona ja vietettiin leppoisaa aikaa lasten kanssa. Olin aivan loppu viikonlopun hulinoista, mutta yhden illan nollauksella siitä selvittiin ja akut on taas ladattu. 

Pääsin eilen pitkästä aikaa katsomaan Tepsin matsia ja moikkaamaan samalla tuttuja. Oli positiivista nähdä, että hallissa oli ihmisiä ja ääntä. Eilinen peli oli opiskelijapeli ja mielestäni niitä pitäisi olla enemmän jo sen takia, että he tekevät muutakin kuin jättävät vain kuvan kengänpohjistaan betonille.

Onko joku muuten katsonut HBO- sarjaa nimeltään Girls? Siis aivan loistava aivojen nollaus -sarja, jota katsotaan vaimon kanssa lähes joka ilta. Sarjan tapahtumien keskiössä ovat neljän parikymppisen New Yorkissa asuvan naisen elämä ja ihmissuhteet. Aika äijäsarja, eikö. No minä tykkään, kun saa nauraa. Saavuin hetki sitten blogi-illasta Liedon Ilmarisista, missä on aivan ihastuttava pieni sisustuskauppa nimeltään Kotilaituri. Saimme Varpublogien kautta kutsun kauppaan, jossa tarjolla oli joulutunnelmaa ja pieniä herkkupaloja. Ihastuttavassa liikkeessä yhdistyy laadukkaat skandinaaviset sisustustuotteet sekä erittäin kattava ja laadukas lankakauppa. Postauksen kuvat vierailulta. Meillä on ollut hankintalistalla jo pitkään Musta 5101 tiskiharja ja tiskiaine, joita voi pitää keittiössä näytillä, sillä mielestäni tavalliset tiskiharjat ovat niin rumia. Pieniä kynttilänalusia tuli myös napattua mukaan ja olisinkin voinut ostaa vaikka mitä muuta, mutta oli pakko toppuutella itseäni. 

Nyt sen aiemmin mainitun Girlsin kimppuun...

Kommentit