Halloumi-avokado-limepasta


Lihaton lokakuu on ohi ja mielestäni meidän jengi selviytyi erinomaisilla pisteillä. Taapero rakastaa kasvisruokaa ja kuukausi taisi olla hänelle pelkkää herkuttelua. Isommalla oli vähän alkukankeutta ruokien suhteen, mutta loppuviimeinen pitää olla hänestä ylpeä, miten hän vähintään maistoi jokaista ruokalajia. Vaimolle hiukan miinuspisteitä niistä kerroista, kun hän lounaalla kertakaikkiaan unohti kasvisruokavalion. 

Tässä perinteisen helpon ja nopean Pasta Bolognesen tilalle kehittelemäni kasvisversio eli  superhelppo ja nopea arkipasta, josta löytyy syvyyttä ja halutessa potkua. Kannattaa muuten tsekata myös jo aiemmin jakamani Pinaattinen kasvislasagne.Halloumi-avokado-limepasta


250 g - 300 g pastaa
2 kpl avokadoa
2 kpl limeä
100 g tomaattia
rasiallinen rucolaa
200 g halloumia
suolaa
pippuria
(chiliä) 
parmesaanijuustoKeitä pasta reilusti suolatussa vedessä. Pastan valmistuessa pilko tomaatit, paista halloumi ja pilko se, kaiverra avokadot ja kuutioi sisältö. Purista limemehut kulhoon ja sekoita pilkotut tomaatit, halloumi ja avokadot joukkoon. Mausta pippurilla ja tarvittaessa suolalla. Voit lisätä tässä vaiheessa chiliä jos haluat potkua. Pastan valmistuttua lisää muutama kauhallinen pastan keitinvettä kulhoon ja pastat perään. Sekoita.  Lisää rasiallinen rucolaa ja raasta päälle reilu kerros parmesaanijuustoa.


Kommentit

  1. Kiitos tästä, menee ehdottomasti kokeiluun!

    VastaaPoista
  2. Hyvää tuli, pistin muttin kirsikkatomaatteja joten tuli hieman tomaattisempaa, ja pecorinoa parmesanin sijaan. Kiitos ohjeesta.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti