Luonnonkosmetiikkatuotteet miehille - Crap free for men (+ isänpäiväarvonta)


 Yhteistyössä: Greenlips Beauty

Reilu viikko isänpäivään ja monilla on varmasti hakusessa isänpäivälahja, joten tässä olisi yksi ehdotus. Pääsin testaamaan Greenlips Beautylta saamiani uusia miehille suunnattuja Kaerel -ihonhoitosarjan tuotteita. Kannattaa lukea loppuun asti, koska luvassa on myös isänpäivän kunniaksi arvonta. 

Kosmetiikan käyttö on minulle aika vähäistä ja oli mielenkiintoista kokeilla tuotteita oikein ajatukselle ja rauhassa. Perheessämme suositaan luonnonkosmetiikkaa, joten Kaerel kuulosti siinäkin mielessä houkuttelevalta. En ole ikinä ostanut yhtäkään ihonhoitotuotetta, mutta vaimon kasvorasvaa tulee lainattua säännöllisesti. En tyypillisesti käytä myöskään miehille suunnattuja pesuaineita tai parranajotuotteita, sillä niiden vahvat tuoksut eivät miellytä. Kaerelin kohdalla tätäkään ongelmaa ei ollut, sillä tuotteet eivät sisällä synteettisiä hajusteita ja ne jättävät iholle freesin tuoksun.


Kaerel tulee Hollannista ja tuotteissa käytetän vain raaka-aineita, jotka ovat 100  %  luonnollista alkuperää, Cosmos natural-sertifikoituja ja täysin vegaaneja.   Kuten merkin slogankin kuuluu: No nonsense. No crap. Kaerel miesten ihonhoitosarja sisältää 3 tuotetta: kasvovoiteen, parranajovoiteen ja suihkushampoon. 

Kasvorasva on niitä ainokaisia tuotteita, joita levitän iholleni säännöllisesti, sillä kylmien ilmojen tai urheilusuorituksien jälkeen kasvoni huutavat voidetta. Kaerel Facial Cream on raikas ja pehmeä voide, jota on miellyttävä levittää. Voide imeytyy nopeasti, mikä ainakin minulle on erittäin tärkeää. Voide sopii hyvin käytettäväksi parranajon jälkeen tai ihan mihin aikaan päivästä tahansa.

 

Kaerel Shaving Cream parranajovoide on täysin uusi ja erilainen tuttavuus, sillä se ei vaahtoa, kuten vastaavat tuotteet yleensä. Levitin tuotteen kuivalle iholle ja se tuntui aluksi hieman oudolta, sillä ajan partani aina koneella ja tyypillisesti ilman voiteita. Koostumus oli pehmeä ja mukavasti ihoa rauhoittava.  Parranajon jälkeen levitin vielä sarjan kasvovoiteen ja olo oli suorastaan yleellinen. Parrankasvuni ei ole mitään maailman nopeinta, joten odotan vielä vähän aikaa, jotta pääsen testaamaan voidetta seuraavaksi lämpimän veden kanssa.


Olen jokseenkin tarkka shampoon kanssa, enkä käytä lainkaan ns. markettituotteita, joten Kaerel Hair & Body Wash kuulosti houkuttelevalta. Tuote puhdistaa hiusten lisäksi myös vartalon ja jättää iholle raikkaan tunteen. Luonnollisten raaka-aineiden vuoksi tuote vaahtoaa vähemmän kuin normaalit shampoot.

Isänpäivä on nurkan takana ja saan arpoa Kaerel all-in-one box -ihonhoitopaketin yhdelle onnekkaalle isälle tai isää isänpäivänä muistavalle. Arvonta suoritetaan Facebook-sivullani ja kilpailu päättyy maanantaina 6.11 puolen yön aikaan, jotta palkinto ehtii perille isänpäiväksi. 

Kannattaa kurkata myös Greenlips Beautyn verkkokauppa, sillä isänpäivätarjouksena 5.11 asti saa koodilla ISI2017 ilmaiset toimituskulut.

Kommentit