M a r r a s k u u


Laitoinkin tänään töiden jälkeen muutaman Insta-videon, miten meillä syödään pimeän marraskuun kunniaksi näin arkenakin kynttiläillallisia. Ruokailut ovat nykyään muutenkin yhtä juhlaa, sillä taapero on päässyt yli sotkemisvaiheesta ja syö jo taitavasti itse! Voisi vihdoin pestä viereiset verhot, joista voi päätellä varmasti viimeisen puolen vuoden ruokalistan... Veljekset ovat hieman samannäköisiä ja kiinnostuneita samoista asioista (jalkapallo, jalkapallo, jalkapallo), mutta ruokailutottumusten osalta he ovat täysin eri maata. Koululaiselle saa tyrkyttää salaattia, joka kelpaa mukisematta ainoastaan hampurilaisen välissä. Pienemmälle taas maistuu niin paljon vihannekset ja kasvikset, että pääruoka jää usein koskematta. Taapero oli innoissaan lihattomasta lokakuusta, kun taas isoveli kauhisteli lähes jokaista tarjottua ruokalajia ja lällätteli saaneensa lihaa esimerkiksi isovanhemmilla kyläillessä tai koulussa. Jaksoimme tänään (kerrankin arkena) siivota töiden jälkeen, sillä huomenna on tulossa naapureita kyläilemään. Pyykkivuori oli taas valtaisa ja imurillekin oli käyttöä. Koti näyttää kivalta, kun on vielä pari pientä uuttaa juttua sisustuksenkin osalta. Palaan näihin vielä myöhemmin täällä bloginkin puolella. Pitää odottaa viikonlopun luonnonvaloa, että saa kuvattua, sillä olen arkisin kotona vain sysimustaan aikaan.

Joulukuu alkaa jo tällä viikolla ja ollaan tietysti ehditty  kirjoittamaan joulupukille. Isoveljen lista näyttää tänä vuonna tältä:


Pojasta on tullut aidosti iso, sillä ensimmäistä kertaa lelut loistavat poissaolollaan! Tosin en ole ihan varma, mihin hän tuon rahasumman aikoisi käyttää. Pikkuveljen toivelistalla on ainakin soiva laulukirja ja oma Rubikin kuutio, kun yksi ei tunnu tähän perheeseen riittävän.
 
Vaimo (tai äiti ♥), kun luet tämän niin minun listallani on myös Pleisteisön 4, Riedelin viinilasit ja Motonetin lahjakortti. ...Pitää meinaan hankkia suksiboksi.

Kommentit

Lähetä kommentti