Mustana, maidolla, kylmänä, kuumana Yhteistyössä: Slurp

Kahvi tuo iloa elämään ja ilman hyvää suodatinkahvia, mutteripannukahvia tai aeropressia päivä ei vaan lähde liikkeelle. Rakastan laadukasta kahvia. Olen todella tarkka paahtoasteesta ja mausta, ja ostan kahvini aina papuina. Suomen suosituimpia kahveja on edelleen perinteiset Juhla Mokat ja Kulta Katriinat, mutta onneksi meille on pikkuhiljaa kasvamassa pienpaahtimoiden armeija. Pienpaahtimoiden kahvit ovat tällä hetkellä haluttua tavaraa ja niitä saa jo useimmista elintarvikekaupoista sekä pienistä kivijalkamyymälöistä. 

Sain jokin aika sitten mieluisan yhteydenoton, kun Slurpista otettiin yhteyttä ja kyseltiin halukkuutta tehdä kahviaiheista yhteistyötä. Kahvidiggarina tuosta ei voinut kieltäytyä ja päätin näpytellä tilauksen.Slurp tuo pienpaahtimoissa käsityönä vastapaahdettua kahvia säännöllisesti suoraan kotiin, eikö olekin näppärää. Palvelussa hauskaa on sen helppouden lisäksi yllätyksellisyys, sillä etukäteen ei selviä, mitä kahveja tullaan toimittamaan. Ei siis tarvitse olla mikään kahvitietäjä, vaan voit halutessasi valita itse vain paahtoasteen, pakkauksen koon ja haluatko kahvisi papuina vai jauhettuna. Viimeiseksi valitaan toimitusaika: kahden vai neljän viikon välein. Toki saa ostettua myös yksittäisiä pakkauksia, jos tietää mitä haluaa.

Oma tilaukseni oli seuraavanlainen:
  • paahtoaste: tumma
  • kahvi papuina
  • valmistusmenetelmä: suodatinkeitin
  • 200 g / kahden viikon välein

Ensimmäinen tilaus oli Kaffa Roasteryn India Monsoon Malabar, mikä oli todellinen makuelämys tummapaahtoisen kahvin ystävälle. Toisena tilauksena postiluukusta tipahti Kaffe Obscuran Uganda, mistä en ollut ikinä kuullutkaan. Täyteläisen suklainen kahvi toi ihanan olon viikonloppuaamuihin. Kaksi viikkoa edellisestä oli kotiovelle tippunut jälleen paketti, Pirkanmaan Paahtimon Honduras. Viimeiset pavut olivat Inka Paahtimon Columbia Sierra Nevada Organic. Kahvinautinto nousi aivan uusiin sfääreihin näillä yllätyksillä.

Slurp on 2014 perustettu yritys ja valikoimaan kuuluu 18 pienpaahtimoa, joka on Suomen laajin valikoima. Nettikaupassa on myös kattava valikoima kahvilaitteita, kahvivälineitä sekä teeyhteistyökumppanina toimii Théhuone, josta löytyy kattava yli 200 teen valikoima. 

Haluaisitko sinäkin kahvia suoraan kotisi postiluukusta? 
Minulla on ilo arpoa teille lukijoille yksi  400 g kahvi- tai teetilaus Instagramissa.
Virallista tee-elämyspakettia ei vielä ole, mutta teen tilaaminen onnistuu kyllä. 

Kilpailu on voimassa maanantai 28.11 keskiyöhön asti, joten nyt osallistumaan:

@urbaani.isa


Kommentit