Raflavaunu feat. Urbaani Isä (VOL 2) - Ravintolapäivä la 18.11.2017


Ravintolapäivänä Martissa on tarjolla harvinaista herkkua, kun mainetta niittänyt Raflavaunu yhdistää jälleen voimansa Urbaani Isä -blogin kanssa. Tarjolla on Raflavaunun herkullista kasvisruokaa ja makeaa mahan täydeltä ála Urbaani Isä. Ensimmäinen kerta viime kesänä oli menestys, joten tätä ei kannata missata! 

Vanha tyhjilleen jäänyt 50-luvun liiketila herätetään eloon Martinkatu 7:ssä. Entinen löytötavaratoimisto on ollut pitkään autiona monen muun samankaltaisen liiketilan lailla. Tomuun hautautuneena kaunis tila on jäänyt monelta ohikulkijalta huomaamatta ja vaille ansaitsemaansa huomiota. 
 
Menossa mukana myös second hand design Martin Aitta, joten kannattaa tulla tekemään löytöjä ja kalusteet voi ostaa suoraan paikanpäältä!


Tällä viikolla on ollut kivasti medianäkyvyyttä ja meistä on kirjoittanut esimerkiksi Turun Sanomat, Turkulainen, Aamuset, Varsinais-Suomen Yrittäjälehti ja hehkutusta kuultiin myös radio Auran Aalloilta, joten pöhinää on.


Raflavaunu tarjoilee Shamsin maukkaita falafeleja, hummusta viimeistellyllä reseptillä ja idukasta granaattiomenasalaattia ihanalla kastikkeella.

Urbaani Isä tarjoilee über-makeaa kinuskilla kuorrutettua Daim New York Cheesecakea, bebe-leivoksia sateenkaaren väreissä, vegaanista porkkanakakkua ja vastajauhettua luomukahvia.
Tapahtuma järjestetään Martinkadun varrella, liiketilassa osoitteessa Martinkatu 7 (Martin Aitan vieressä). Parkkipaikkoja esimerkiksi Martin kirkon ympäristössä.

Tervetuloa!

 

Kommentit